Haluk Levent... MİNİK EYLÜL’E DANS SÖZÜNÜ TUTTU!

Haluk Levent... MİNİK EYLÜL’E DANS SÖZÜNÜ TUTTU!

Haluk Levent hayranlarının akın ettiği Kuruçeşme Açıkhava konseri öncesinde kapıda uzun kuyruklar oluştu.

KURUÇEŞME AÇIKHAVA’YA HALUK LEVENT AKINI

Türk rock müziğin güçlü sesi Haluk Levent, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde önceki akşam binlerce müzikseveri ağırladı.

Haluk Levent hayranlarının akın ettiği Kuruçeşme Açıkhava konseri öncesinde kapıda uzun kuyruklar oluştu.

Sevilen şarkılarıyla ve muhteşem enerjisiyle sahneye adım atar atmaz Kuruçeşme’yi ayağa kaldıran Haluk Levent ve hayranları ara ara yağan yağmura aldırış etmedi.

2 saatlik konserinin yarısında seyircisinin arasında dolaşarak şarkılarını söyleyen Haluk Levent, hikâyeleri ve sohbetiyle bol kahkahalı konserini adeta mini bir stand-up şova dönüştürdü.

MİNİK EYLÜL’E DANS SÖZÜNÜ TUTTU

haluklevent-kurucesme-eylul.jpg

Kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile binlerce kişiye yardım eli uzatan Haluk Levent sahnesinde müjdeli bir haberi sevenleriyle paylaştı.

Kanseri yenen minik hayranı Eylül’ü sahnesinde ağırlayan Haluk Levent, “Ona dedim ki kanseri yendiğin gün seninle dans edeceğim ve yendi, yendi, yendi” sözleriyle güzel haberi duyurduktan sonra sözünü tuttu.

Kuruçeşme Açıkhava, minik Eylül’ün mutluluğunu alkışlarıyla paylaşırken ikili Çemberimde Gül Oya şarkısında dans etti.

ÖZGÜR CAN ÇOBAN TÜRKÜLERİYLE HALUK LEVENT’İN SAHNESİNDE

Rock müziğin sevilen sesi Haluk Levent binlerce kişiyle birlikte söylediği şarkılarına Özgür Can Çoban’ın türküleriyle ara verdi.

“Türkiye’nin en güzel seslerinden” sözleriyle davet ettiği Türk halk müziğinin özgün sesi Özgür Can Çoban ile “Ahirim Sensin, Selanik Türküsü ve Bahça Duvarından Aştım” türkülerinde buluşan Haluk Levent müzikseverlere unutamayacakları müzik ziyafeti yaşattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.