Hamiyet... KARAVANI İLE YOLLARA DÜŞTÜ!

Hamiyet... KARAVANI İLE YOLLARA DÜŞTÜ!

Başarılı yorumcu Hamiyet,’ ’Yalan Mı’’şarkısını,Amerika The Sony Orchard ile işbirliği olan VM Müzik Yapım etiketi ile müzikseverlerin beğenisine sundu.

Şarkının söz ve müziği,aynı zamanda şarkının aranjörü olan ünlü aranjör Mert Ali İçell'ye aitken,klip yönetmen koltuğunda ise bugüne kadar çektiği birçok klip ile başarıyı yakalayan ünlü yönetmen Alpcan Yolyapan  oturmakta.

Geçmiş dönemde birçok müzik yapım şirketinin çalışmak istediği,peşinden koştuğu ve en son Prestij Müzik ile anlaşarak‘’Yanarım’’,’’Şeytan Tüylü Yarim’’,’’Sabret’’ gibi hit şarkılarla o döneme damga vuran ve şöhreti yakalayan Hamiyet ’’Artık karşınızda yeni bir Hamiyet göreceksiniz.

Tarzımı değiştirerek ve zamana ayak uydurarak özellikle Z kuşağının beğeneceği şarkıları imza atacağım.

Bana göre ‘’Yalan Mı’’ böyle bir şarkı.Çünkü müzisyen ve sanatçı kendini sürekli yenilemelidir.

İçinde bulunduğumuz zamana uygun şarkılar ile bundan sonra sevenlerim beni yeni tarzımda görecek.

’’Sözleri ile çok başka bir tarzda şarkı yaptığını ve bundan sonra bu tarzda kalacağını belirtti.

Ayrıca sevilen sanatçı,bu şarkının çok farklı bir hikayesi olduğunu, şarkının aranjörü Mert Ali İçelli’yi ve yapmış olduğu aranjeleri hayranlıkla dinleyip, yıllardır takip ettiğini belirtirken, VM Müzik yapım ile menajeri aracılığı ile tanıştığı esnada Mert Ali İçelli’nin de şirketin aranjörü olduğunu öğreniyor ve  sonra tereddütsüz projeyi kabul ettiğini belirtiyor.

Yıllardır Mert Ali İçelli ile çalışmak isteyen sanatçı,bu sayede şarkının söz ve müziğini de ünlü aranjörden alarak direk stüdyo kayıtlarına başladı.

VM müzik yapım içinde övgü dolu sözler söyleyen Hamiyet ‘’Şirket sahibi Selçuk Sal Küçük ve eşi Jesi Albayrak, çok kurumsal ve profesyonel bir ekibe sahipler, inanılmaz çalışıyorlar ve onlar ile çalışmak şahsım için büyük bir gurur.

Onlarında desteği ile ‘’Yalan MI’’ şarkısının zirvede olacağından hiç şüphem yok.’’ diyerek adeta gözünü zirveye dikiyor.

Yılların sevilen sanatçısı Hamiyet, aynı zamanda şarkının klibi ile de tüm müzikseverlerinde dikkatini çekmeyi başardı.

Kısa sürede ciddi izlenmelere ulaşan klipte Hamiyetadeta yıllara meydan okuyan güzelliği ile bir görsel şov sunuyor.

Halen Türkiye’nin birçok mekanında sahne alan ve sahne yoğunluğu çok fazla olan Hamiyet, sahne çalışmalarına da devam edeceğini belirtiyor.

‘’Yalan Mı’’ şarkısı ile tarzını değiştiren sanatçı daha şimdiden Türkiye radyolarında playlistlere girerek ciddi bir başarıya imza attı.

Sanatçının yeni tarzında daha neler yapacağı ise birçok müzik otoritesi tarafından merakla beklenip takip ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.