Hande Doğandemir...GÖREVLİDEN İSYAN ETTİREN CEVAP!

Hande Doğandemir...GÖREVLİDEN İSYAN ETTİREN CEVAP!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne giden bir kişi, elindeki silahla yolu keserek terör örgütleri aleyhine sloganlar attı. O esnada köprüde olan Hande Doğandemir, yolun kapanmasıyla ilgili kendisine bir açıklama yapmayan görevliye sosyal medyadan sitem etti.

15 Temmuz Şehitler köprüsü Asya'dan Avrupa'ya gidiş istikametinde bir şahıs elinde silahla terör örgütleri aleyhinde sloganlar attı.

Polis vatandaşlara zarar gelememesi için yolu trafiğe kapatırken köprüde metrelerce araba kuyruğu oluştu.

Setten geç saatlerde çıkan oyuncu Hande Doğandemir ise o esnalarda evine gitmek için köprüyü kullanmak istedi.

Bir görevliye köprünün neden kapalı olduğunu soran oyuncu, aldığı cevap karşısında sinirlerine hakim olamadı.

TRAFİĞE KAPANAN KÖPRÜDEN GEÇMEK İSTEDİ

Köprünün araç trafiğine kapatıldığını son anda öğrenen ve mağduriyet yaşayan isimlerden biri de oyuncu Hande Doğandemir oldu.

Evine dönmek için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü tercih eden Doğandemir, köprünün kapalı olduğunu fark edince bunun nedenini öğrenmek istedi ancak orada bulunan görevliden 'Öğrenmek zorunda değilsiniz' yanıtını alınca Twitter hesabından tepki dolu bir paylaşımda bulundu.

handedogandemir_kopru_tweet.jpg

"BU ÜLKEDE NE DOĞRU Kİ"

Güzel oyuncu, yaşadığı olayı Twitter hesabından şu sözlerle anlattı: "Tam şu an Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçmek isterken birinci köprünün kapalı olduğunu tam köprüye girerken öğreniyoruz ve orada görevli(!) birine 'neden geçemiyoruz?' diye sorduğumuzda 'geçemezsiniz öğrenmek zorunda değilsiniz' cevabını alıyoruz! İnanılmaz gerçekten inanılmaz! Dünyanın hiçbir yerinde hiçbir vatandaşa "köprüden geçemezsiniz öğrenmek zorunda değilsiniz" cevabı verilemez! Bu ülkede ne doğru ki biz aldığımız bu cevaba şaşırıyoruz bir yandan!"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.