Hande Erçel...'BAZLAMA SURAT' YORUMUNA TAZMİNAT DAVASI!

Hande Erçel...'BAZLAMA SURAT' YORUMUNA TAZMİNAT DAVASI!

Oyuncu Hande Erçel, sosyal medyada kendi fotoğrafının altına gelen 'bazlama surat' yorumuna 15 bin liralık manevi tazminat davası açtığını duyurdu.

Oyuncu Hande Erçel, Instagram üzerinde fotoğraflarını paylaşıp 'bazlama surat' gibi yorumlarla siber zorbalık yapan sosyal medya fenomeni Lütfi Alp Kılınç'a bu kez 15 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Ne olmuştu?

Aralık ayında yapılan paylaşımın ardından, Hande Erçel'in şikâyeti üzerine Lütfi Alp Kılınç ve Burak Altındağ'a kişilerin huzur ve sükununu bozma’ suçundan dava açılmıştı. Bunun üzerine mahkeme, Altındağ ve Kılınç'ın paylaşımlarının 'kişilik haklarını ihlal etme kastıyla' yapıldığı kanaatine varıp içeriklere erişimin engellenmesine karar verdi.

Lütfi Alp Kılınç, soruşturma kapsamında verdiği ifadesinde suçlamaların asılsız olduğunu belirtmişti. Dava dosyası uzlaştırma bürosuna gitmiş ancak Erçel uzlaşmak istememişti.

 
 

DAHA ÖNCE DE DAVA AÇILMIŞTI

Hande Erçel daha önce de Lütfü Alp K. hakkında ‘kişilerin huzur ve sükununu bozma’ suçundan 3 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açtırmışı.

Ancak takipçi suçlamaların 'asılsız' olduğunu belirtip davanın kapanmasına neden olmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.