Hande Kazanova...2019 SONBAHARINDA BURÇ ANALİZİ!

Hande Kazanova...2019 SONBAHARINDA BURÇ ANALİZİ!

Yoğun ilginin yaşandığı söyleşide Kazanova, burçların hayatımızı nasıl yönlendirdiğini, haftalık- aylık burç yorumlarını ve astrolojideki son gelişmelere kadar merak edilenleri cevapladı.

Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ nin 24. Yaşına özel olarak gerçekleştirilen etkinliğin ikinci gününde ünlü astrolog Hande Kazanova sevenleri ile buluştu.

Yoğun ilginin yaşandığı söyleşide Kazanova, burçların hayatımızı nasıl yönlendirdiğini, haftalık- aylık burç yorumlarını ve astrolojideki son gelişmelere kadar merak edilenleri cevapladı.

Kazanova, ‘‘2020 yılı toprak elementinin ağırlıkta olacağı bir yıl olacak.Ayaklarını sağlam basanlar kazanacak, uçuk kaçık, düşünmeden, bol keseden harcayanlar biraz zorlanacak.

Dikkatli olun kendi ölçünüzü bilerek adımlar atarsanız güzel ve sağlam sonuçlar elde edeceksiniz. Özellikle bu yıl akrep burcunun maddi anlamda cepleri dolu olacak. Oğlak ve boğa burçları toprak enerjisinin etkisiyle yeni yıla şanslarıyla girecekler.

Mart ayından sonra hava grubu devreye girerek kova ve ikizler burçları çok sağlam adımlar atacak ve kazançlarını ikiye katlayacaklar” ifadelerini kullandı.

Hande Kazanova söyleşiye başlamadan önce Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin 24. yıl kutlamaları kapsamında burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum diyerek “Bu kadar güzel, evimiz gibi sıcacık bir ortamda bulunduğumuz için sizler de çok şanslısınız ben de çok şanslıyım” şeklinde konuştu.

En Tutumlu Burçlar Oğlak ve Yengeç

Oğlak ve yengeç burcunun gereksiz harcama yapmayı sevmedikleri için tutumluluk konusunda çok iyi anlaştıklarını söyleyen Kazanova, ‘‘Oğlak ve yengeç burçları taşı sıksa suyunu çıkartır’’ açıklamasında bulundu.

En Çok Terazi Burcu Alışverişi Seviyor

Alışveriş konusunda en bonkör burcun terazi olduğunu vurgulayan ünlü astrolog, 28 Eylül itibariyle yeni ay gerçekleşecek, yıl sonuna doğru ekonomik anlamda iniş çıkışların olduğu bir dönem yaşanacağının altını çizdi.

Kazanova sözlerine şöyle devam etti ‘‘En çok teraziler alışveriş yapmayı seviyor. Beyaz bir gömlek beğenir ama aynı gömleğin çeşitli renklerinden de satın alır.

Mesela Başak burcu seçimlerinde daha seçicidir. Alacağı üründe bir iplik söküğü bile olmaması gerekir’’ dedi.

2019 Sonbahar ekinoksu ile neler değişeceğinin üzerinde duran Kazanova, Aslan burcunun özellikle 2020 yılında çok çalışacakları bir dönem olduğunu ve Terazi burcunun aşk hayatındaki ikili ilişkileri için Ekim ayını beklemelerini tavsiye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.