Hande Yener... DUDAĞI PATLADI, DİŞİ KIRILDI!!

Hande Yener... DUDAĞI PATLADI, DİŞİ KIRILDI!!

Hande Yener, dün akşam verdiği konser sırasında dansçısıyla çarpıştı, dişi kırıldı ve dudağı şişti.

Türk Pop Müziği’nin en sevilen isimlerinden Hande Yener,6 Mayıs Cumartesi akşamı dev bir konserle müzikseverlerin karşısına çıktı. Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği “fizy Konserleri” kapsamında MOI Sahne’de sahne alan sanatçı, yine unutulmaz bir şova imza attı.

 Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği, “fizy Konserleri” kapsamında geçtiğimiz Cumartesi akşamı müzikseverlerle buluşan Hande Yener, geniş repertuarı, kostümü, görsel şovları ve danslarıyla yine unutulmaz bir geceye imza attı.

 Yeni şarkılarının yanı sıra geçmişten bugüne unutulmaz şarkılarını da seslendiren Yener, hit şarkıları ve güçlü sesiyle sevenlerini müzik yolculuğuna çıkardı.

 Kostümüyle büyük beğeni toplayan Yener, dansçılarıyla birlikte yaptığı şovlar ile de Moi Sahne’de alkış yağmuru yaşattı.

Muhteşem konserin en renkli anı ise, Hande Yener’in konser sırasında seyircilerin arasına girerek selfie çekmesi oldu.

handeyener_sahne_kaza.jpg

 Keyifli başlayan konser, Yener açısından kötü bitti.

Dansçılarından biriyle çarpışan Yener'in dişi kırılırken, dudağı şişti. "Resmen uçan tekme yedim" diyen Yener, önemli bir şeyi olmadığını söyleyerek performansına devam etti.

Olayın görüntülerinde dansçısından hızlı ver sert biçimde darbe yiyen hande yener  konuyla ilgili olarak “Uçan tekme yedim, ama olur böyle şeyler, dansçım da şuan içeride oda üzgün” açıklamasında bulundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.