Hande Yener... HAMAM KRİZİ!

Hande Yener... HAMAM KRİZİ!

Bir kız arkadaşıyla kaldığı otelin hamamına giden ünlü sanatçı, ilerleyen dakikalarda karşısında bir erkek görünce çığlığı bastı.

Antalya’da tatil yapan ünlü sanatçı Hande Yener, iddiaya göre kaldığı otelin hamam bölümünü kapattı.

HANDE YENER ÇIĞLIK ATTI

Hamamın kapatılmasına sinirlenen ve temizliği kontrol etmek isteyen bir müşteri hamama girince iddiaya göre çıplak olan Hande Yener’le karşı karşıya kaldı. Yener’in çığlığı ile neye uğradığını şaşıran müşteri hemen hamam bölümünü terk etti, kapıya güvenlik dikildi.

"ÇIPLAK OLDUKLARI İÇİN HEMEN ARKAMI DÖNDÜM"

Yaşadıklarını sosyal medya hesaplarında paylaştıktan sonra Hürriyet’e konuşan müşteri şöyle dedi: “Pazar günü temizlik mi olur deyip içeri daldım. O an karşımda Hande Yener ve yanında bir kadını daha gördüm. Çıplak oldukları için hemen arkamı döndüm. Zaten o sırada çığlıklar yükseldi. Dışarı çıkar çıkmaz hamamın kapısına güvenlik dikildi. Yaklaşık 1 saat hamamı kullanamadık. İçerisinde avukat olan 4-5 üye daha Hande Yener’in hamamdan çıkması bekledi. Ünlü bir sanatçı ile böyle bir anımın olacağını 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.”

HANDE HANIM OTELDE

Hande Yener’in otelde olduğunu doğrulayan ve bu akşam 17.00’de ayrılacağını belirten otel yetkilileri, “Hande Hanım otelimizde dinleniyor. Ancak kendisi hamam bölümüne inmedi. Hamam da temizlik yapıldığı da doğru. Bu rutin bir işlem. Bunun dışında bir açıklama yapılmayacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.