Hande Yener... İPTAL EDİLEN KONSER İLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ!

Hande Yener... İPTAL EDİLEN KONSER İLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ!

Balıkesir'de 4. Aromaterapi Festivali kapsamında bugün sahne alacak olan şarkıcı Hande Yener'in konseri iptal edildi. Yener, konserinin iptal edilmesinin ardından açıklama yaptı.

Balıkesir’in Burhaniye ilçesindeki Ören Plajı’nda Aromaterapi Festivali düzenlendi. Çeşitli etkinliklerin yer aldığı festivalde bugün de şarkıcı Hande Yener sahneye çıkacaktı. Ancak AKP’li Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Yener’in konserini iptal etti.

Hande Yener’in yerine saat 20.45’te Mithat Körler’in, 22.00’de de Aslı Hünel’in sahne alacağı öğrenildi.

FESTİVALLERİN İPTAL EDİLMESİNİ İSTEMİŞLERDİ

Geçen günlerde TÜGVA, MÜSİAD, İlim Yayma Cemiyeti, AGD’nin de yer aldığı 25 kuruluştan oluşan Balıkesir Sivil Toplum Platformu, gençlerin “ahlakını bozduğunu”, “isyan ve başkaldırıya yönlendirdiğini” iddia ederek festivallerin iptal edilmesini istemişti. Platform ayrıca yapılan her türlü etkinlikte kadınlar ve erkeklerin ayrı ayrı yer almasını istemişti.


“YASAKLANACAK BİR ŞEY YAPTIĞIMI DÜŞÜNMÜYORUM”

Hande Yener, konserinin iptal edilmesinin ardından Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Bu akşam gerçekleşecek Balıkesir konserimiz bazı gelen tepkiler üzerine Balıkesir Belediyesi tarafından maalesef iptal edilmiştir. Her türlü görüşe saygı duyuyorum ancak bazen birbirimizin sesi olmamız gerekir.

Ben yasaklanacak bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Enerjimle ve tüm sevgimle sahnede olmaya, karşılıklı şifalanmaya devam edeceğim, bu değişmez.

Başka bir zaman görüşmek dileğiyle Balıkesir. Hümanist olmak ve toplumu ayrıştırmamak en uygun davranış biçimi ve hep tercihim bu…”

 

Kaynak:sözcü.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.