Hande Yener...  KLİBİNDE 5.000.000 DOLARLIK ÖZEL TASARIM MÜCEVHER!

Hande Yener... KLİBİNDE 5.000.000 DOLARLIK ÖZEL TASARIM MÜCEVHER!

Hande Yener yeni klip imajı için ünlü fotoğrafçı Emre Yanık`ın objektifine birbirinden iddialı pozlar verdi.

Ünlü sanatçı Hande Yener Volga Tamöz'ün Poll Production etiketi Polat Yağcı Prodüktörlüğünde piyasaya çıkardığı No:2 adını verdiği yeni albümü için "Sebastian" adını verdiği yeni şarkısını yorumladı.

Ünlü sanatçı Hande Yener yeni klip imajı için ünlü fotoğrafçı Emre Yanık'ın objektifine birbirinden iddialı pozlar verdi. Farklı sound ve dinamik yapısı ile bu yazın hiti olarak işaret edilen söz ve müziği Ersay Üner'e ait olan ve ünlü besteci ile Hande Yener'in ilk buluşması olan dikkat çeken "Sebastian" şarkısının aranjesi Volga Tamöz imzası taşıyor.

"Sebastian" isimli şarkısına geçtiğimiz günlerde Gülşen Aybaba yönetmenliğinde Adile Sultan Sarayında dönem klibi çeken Hande Yener ünlü tasarımcı Hakan Akkaya'nın kendisi için özel tasarladığı Barok Döneminin fetiş halinin günümüze yansıtıldığı 5 ayrı köstüm ile kamera karşısına geçti.

Zengin prodüksiyonu ile dikkat çeken "Sebastian" klibinde Hakan Akkaya imzalı kostümlerle birlikte pırlanta ve birbirinden değerli taşlarla tasarlanmış önümüzdeki aylarda dünyanın birçok ülkesinde tanıtılacak olan Karun Kıraç imzalı özel tasarım mücevherler ilk kez Yener tarafından kullanıldı.

5.000.000 USD değerindeki mücevherler için özel güvenlik önlemleri alınması ve birçok koruma tarafından gözetim altında olması dikkat çekti.

Hande Yener'in 15 Kişilik dans ekibi tarafından hazırlanan 18. yüz yıl barok döneminden günümüze uyarlanan dans koreografileri ile "Sebastian" klibi müzik severlere görsel bir şov sunmaya hazırlanıyor.

"Sebastian" klibinde Hande Yener'e, ünlü şarkıcı Berksan, ünlü müzik adamı Volga Tamöz, ünlü modacı Hakan Akkaya, ünlü müzisyen Mert Ekren ve oğlu Çağın eşlik ederken klipte tam bir yıldızlar geçidi yaşandı. Klipte kullanılan özel el yapımı aksesuar Ebru Pırıl tarafından Sebastian klibi için Singapur'dan getirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum