Hangimiz Sevmedik... MÜNİR KAHVEHANESİNİ GERİ ALABİLECEK Mİ?

Hangimiz Sevmedik... MÜNİR KAHVEHANESİNİ GERİ ALABİLECEK Mİ?

BSK Yapım tarafından yayına hazırlanan ‘Hangimiz Sevmedik’ 8 Mayıs 2017 Pazartesi akşamı 38. bölümü ile saat 20.00’da TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak.

TRT 1’in bol kahkahalı sıcacık mahalle dizisi ‘Hangimiz Sevmedik’ her hafta konularıyla Yeşilçam’a göndermeler yaparken diğer yandan da özlenen mahalle yaşamının sıcaklığını ekrana getirmeye devam ediyor.

 Başrollerinde Can Yaman, Yeliz Kuvancı, Cengiz Bozkurt, Veysel Diker, Mehtap Bayri ve Altan Erkekli, Gül Onat’ın yer aldığı ‘Hangimiz Sevmedik’ 8 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’da 38’nci bölümü ile ekrana gelecek. Oyuncu Demir Karahan dizinin bu haftaki bölümünde de konuk oyuncu olacak.

Adile Münir’e kahvehaneyi geri vermesi için Ali ile konuştuğunu ve şartını söyler. Münir Ali’den bunun hesabını sormak isteyecektir.

 Tarık mahalleden taşınmaya niyetlidir. Ev aramaya başlar. Itır ile bu yüzden tartışırlar. Itır Ali hakkında araştırma yapar. Hiç ummadığı bilgilere ulaşır. İlyas’a söyler. İlyas bu durumu Emel ile konuşmaya karar verir.

 Diğer yandan Şener zabıta olmuş Yuvacık esnafına kök söktürmektedir. Bütün bunlar olurken mahalleye dadanan hırsız Yuvacık sakinlerinin canını sıkacaktır.

 Hulusi ve ekibi teyakkuz halindedir. Şener de hırsızı yakalamak için olaya el atar. Ancak bu hırsız Yuvacık’ı kalbinden vuracaktır.

 Senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün’ün kaleme aldığı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun üstlendiği, BSK Yapım tarafından yayına hazırlanan ‘Hangimiz Sevmedik’ 8 Mayıs 2017 Pazartesi akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.