Hasan Dere… EŞİNİ ‘LADY GRAMMOPHON’ İLAN ETTİ!

Hasan Dere… EŞİNİ ‘LADY GRAMMOPHON’ İLAN ETTİ!

2 Ekim günü; bebek gibi hazırladıkları; gelin gibi süsledikleri yeni mekanları “Lady Grammophon”u Nükhet Duru ile açmaya hazırlanan Asena Dere’ye eşinden anlamlı hediye.

 

Asena ve eşi Hasan Dere; “Yeni ‘bebeğimiz’ dedikleri “Lady Grammophon”un açılışının hazırlıklarını İstanbul ve Almanya’da tüm hızıyla sürdürüyor.

 

Nükhet Duru konseri ile gerçekleşecek olan muhteşem açılış için her detayla özenle ilgilenen Dere çifti, misafirlere rüya gibi bir gece yaşatacaklarını belirtti.

Hasan Dere, bu hummalı hazırlıklarda, ve mekanın vücuda gelmesinde baştan sona büyük emeği olan eşi Asena Hanım’a çok özel bir hediye yaptırdı.

Bu çok özel kolyenin tasarım ve üretim olarak Türkiye’de yapıldığını belirten Hasan Dere; ‘Eşim Asena Hanım hayal etti birlikte çalıştık ve bu güzel mekanı bitirdik.

Şimdi açılış ve Nükhet Duru konseri için gün sayıyoruz. Bu vesile ile eşimi ‘Lady Grammophon’ ilan ediyor ve bunu tescil etmek için de bu özel tasarım kolyeyi boynuna takıyorum.

Eşim çok emek verdi ve bu mekanı yapmamızda beni çok destekledi, onun hakkını ödeyemem’ dedi...

Dortmund’da Bülent Ersoy; Selami Şahin; Cengiz Kurtoğlu gibi sanatçıların sahne aldığı “Grand Garmmophon”un hemen yanıbaşında açılacak olan “Lady Grammophon; 2 Ekim günü gerek Almanyalı; gerekse; Türkiye’den gelen konuklarını Nükhet Duru ile birlikte ağırlayacak.

asena_kolye1.jpgasena_kolye2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.