Hazar Ergüçlü... ELEŞTİRİLERE İRONİK CEVAP; "SÖYLEYİN BİR DAHA YAPAYIM!2

Hazar Ergüçlü... ELEŞTİRİLERE İRONİK CEVAP; "SÖYLEYİN BİR DAHA YAPAYIM!2

İnci Taneleri dizisindeki Dilber rolü ve pavyon dansıyla günlerdir konuşulan ve vatandaşları ikiye bölen Hazar Ergüçlü, "Neyden rahatsız olduysanız söyleyin bir daha yapayım" diyerek gönderme yaptı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan dizide pavyon dansçısı Dilber'i oynayan Hazar Ergüçlü, performansıyla akım haline gelirken eleştiriler de beraberinde geldi. Ergüçlü de gelen eleştirilere bir göndermeyle karşılık verdi.

Günlerdir dansı ve performansıyla gündemden düşmeyen Hazar Ergüçlü, diziden kareleri Instagram hesabından yayınlayarak "Neyden rahatsız olduysanız söyleyin bir daha yapayım" ifadelerini kullandı.

Ergüçlü, paylaşımındaki yorumu kısa süre içinde sildi.

FAZIL SAY’DAN  "DİLBER" YORUMU!..

İnci Taneleri dizisindeki pavyon sahneleri tartışması sürüyor. Konuyla ilgili bir yorum da Fazıl Say'dan geldi.

Say ‘’Yılmaz şahane bi dizi yazmış… şiir gibi. Çok etkileyici… Hepiniz de çok iyi ekip olmuşsunuz çok benimsemiş tüm oyuncular olayı Öncelikle Tebrikler

Pavyon dansı sahnelerinin yarattığı tekdüze algı, -ve ah o hem gerçek hem çakma cehalet yorumlardaki- dizideki, şiirsel ve insancıl akışın asıl temasını asıl dokunduğu yeri çiğnemese iyi olurdu, ama artık bu ülkede bişey de denilmiyor .. bu böyle.. Çok uzaklaştı akıl da kültür de her şey de… malesef.. neyse.. biz seyrediyoruz hayranlıkla, duyguyla, ve alkışlıyoruz ustaca işi..

Bravo sizlere…’’

#( not; rahatsızlık vermeye devam))))

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.