Helin Avşar... "10 ÇOCUĞUM OLSUN İSTİYORUM'‏ !..

Helin Avşar... "10 ÇOCUĞUM OLSUN İSTİYORUM'‏ !..

Emre Saygı’nın Periscope’tan canlı yayınlanan Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, bir dönem adından sıkça söz ettiren Helin Avşar oldu.

Son dönemde kendini modaya adayan Helin Avşar, Periscope yayınında takipçilerin ve Emre Saygı’nın sorularına samimi açıklamalarda bulundu. 

Kıyafetler Kızılay Yararına Görücüye Çıkacak 

Kendi adını taşıyan ‘Hell-in’ markasıyla tasarladığı kıyafetler ile sosyal sorumluluk projesine destek vermeye hazırlanan Helin Avşar “Uzun zamandır üzerinde çalıştığım ve ‘Kırmızı’ adını verdiğim koleksiyonum 14 Ocak’ta Türk Kızılay’ı yararına gerçekleştirilecek defilede görücüye çıkartıyoruz. Bu defileden elde edilecek gelirin tamamı Kızılay’a bağışlanacak. Çok büyük emek harcadık. Benim için çok özel ve anlamlı bir çalışma oldu. Bu nedenle çok mutlu ve gururluyum” dedi.

Helin Avşar "10 Çocuğum Olsun İstiyorum"

Geçtiğimiz günlerde ‘Yumurtalıklarını Dondurduğunu’ açıklayan Helin Avşar “ Çocuk sahibi olmayı çok istiyorum. Evliliği de bu saatten sonra çocuk için istiyorum diyebilirim. Bunun içinde genç yaşta yumurtalıklarımı dondurdum. 3 ay süresince düzenli olarak günde 3 defa iğne yaptırdım. Bu da vücutta en sağlıklı yumurtaların oluşması sağladı.  Geçtiğimiz günlerde kısa süren bir operasyonla en sağlıklı 10 yumurtayı dondurdum. İlerleyen zamanlarda 10 tanesini de dünyaya getirmeyi çok istiyorum. İnsanlar menopoza girdi de bu operasyonu geçirdi diye düşünüyor olabilir ama kesinlikle alakası yok. Bu sağlıklı ve genç her kadının yaptırabileceği bir operasyon” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.