Hollandalı Lorraine...  ÇIPLAK MODEL AVŞA'YI UYUTMADI...

Hollandalı Lorraine... ÇIPLAK MODEL AVŞA'YI UYUTMADI...

Avşa Adası'nın 26 yıldır kesintisiz ve her yıl yükselen kalitesi ile hizmet veren efsane discosu TANZ, 26. yılını muhteşem bir sürprizle kutladı

Hollandalı kardeşler olarak tanıdığımız Hollanda Güzeli Lorraine Brujin, 26. yıl kutlamaları çerçevesinde, TANZ DİCO'da Dj. lik yaptı.

Yaklaşık 5.000 kişinin hınca hınç doldurduğu discoda, hem DJ'lik yapıp, hem de nefes kesen danslarıyla dikkat çeken Lorraine, Avşalı gençleri coşturdu.

Yenikapı'dan Feribotla Avşa'ya geçen Lorraine'e, S Management Ajansı'nın sahibesi Selin Boronkay eşlik etti. İskele'de kendisini karşılamaya gelen koruma ordusu ise dikkat çekti.

Geleneksel olarak Avşa Tanz Disco'da organizasyonlar yapan sosyetik güzel Selin Boronkay, Lorraine ile sezonu açtıklarını ve bundan böyle her hafta bir organizasyonları olacağını söyledi.

Avşa'ya ikinci gelişi olan Lorraine, oteline giriş yaparken resepsiyonda, kendisi ile ilgili tanıtım broşüründe kullanılan fotoğrafını görünce çok utandı. Tamamen çıplak verdiği bir pozun kullanıldığını gören ve utanıp, resmin üzerini eliyle kapayan Lorraine, daha sonra sahile indiğinde ise, kelimenin tam anlamıyla "göğüs şov" yaptı.

Bikinisinin üzerini çıkaran ve objektiflerine özel pozlar veren Lorraine, rahat tavırları ile dikkat çekti.

FOTOĞRAFLARI BÜYÜTMEK İÇİN ÜZERLERİNE TIKLAYABİLİRSİNİZ...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum