Hülya Avşar... YENİ KLİPTE OLAY HAREKET!

Hülya Avşar... YENİ KLİPTE OLAY HAREKET!

Hülya Avşar yeni şarkısı "Yapma Aşkım"ın klibinde çiğnediği sakızı çıkarıp göğsüne yapıştırması olay oldu.

Hülya Avşar tüm dijital platformlarda yayınlanan, yeni şarkısı “Yapma Aşkım” klibinin yönetmenliğini yaptı.

Çekimleri Balat'ta yapılan ve 1 gün süren çekimlerde 50 kişilik bir ekip görev yaptı. Klipte Hülya Avşar’a oyuncu Tarık Ündüz eşlik etti.

Klipte reklam yüzü olduğu mücevher markası Çilek Gold’un ürünlerini kullanan Hülya Avşar’a klip için özel takılar üretildi.

Hülya Avşar yeni şarkısı "Yapma Aşkım"ın tanıtım videosunu Instgaram hesabından yayınladı. Bu akşam dinleyiciyle buluşacak klipte Avşar Kızı'nın çiğnediği sakızı çıkarıp göğsüne yapıştırması olay oldu.

Hülya Avşar'ın yapımcılığını üstlendiği yeni teklisi 'Yapma Aşkım'ın klibi bu akşam dinleyiciyle buluşuyor. Klibinden kesitler paylaşan Avşar Kızı, cüretkar tavırlarıyla dikkat çekti.

YÖNETMEN KOLTUĞUNA OTURDU

Albüm çalışmalarına yeniden başlayan Avşar Kızı, yeni şarkılarıyla hayranlarını sevindirdi. Hülya Avşar yapımcılığını da üstlendiği yeni teklisi 'Yapma Aşkım'ın klibinde yönetmen koltuğuna oturdu. Balat'ta yapılan çekimlerde Avşar Kızı'nın kostümleri dikkat çekti.

GÖĞSÜNE SAKIZ YAPIŞTIRDI

Ünlü şarkıcı 50 kişilik ekibin eşlik ettiği klipten görüntüler paylaştı. Avşar Kızı'nın, klibinin son sahnesinde çiğnediği sakızı ağzından çıkarıp göğsüne yapıştırdığı anlar ise sosyal medyada gündem oldu.

Hülya Avşar daha önce “Sensiz Kaldım” şarkısının klibini ve kendi hayatını anlattığı otobiyografik filmi “Selfi”nin de yönetmenliğini yapmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.