Hülya Avşar…RAKİBİ DURDU TEYZE KARŞIKARŞIYA!

Hülya Avşar…RAKİBİ DURDU TEYZE KARŞIKARŞIYA!

Mersin’de tenis kursuna giden ve Hülya Avşar’la maç yapmak istediğini söyleyen 67 yaşındaki Durdu Lale, sanatçının davetlisi olarak Hülya Avşar Tenis Turnuvası’na katıldı.

Lale ile gösteri maçı yapan Avşar, “Görüyorum ki 7’den 77’ye herkese ulaşmışım.

Şu an burada kiminle oynasam mutlu olurdum; Durdu Teyze ile. Rafael Nadal’la oynasaydım bu kadar mutlu olmayabilirdim” dedi.

56 yaşındaki Hülya Avşar, yapımcılara sitem etti. Film çekmek istediğini söyleyen Avşar Kızı, “Yaşıma uygun bir senaryo gelmiyor” dedi.

En son bir el kamerasıyla kendi hayat hikayesini anlattığı ‘Selfi’ filmiyle beyazperdede yer alan Hülya Avşar, yeniden sinema filmi çekmek istediğini söyledi.

Ancak 56 yaşındaki oyuncu, kendi yaşına uygun senaryo bulmakta zorlandığını dile getirdi.

41. Hülya Avşar Cup Turnuvası’nda konuşan güzel oyuncu, güncel hayatları anlatan projelerde yer almak istediğini söyledi.

Hülya Avşar, yönetmen Reha Aydemir’den gelen bir teklif karşısında da heyecanlandığını söyledi.

Farklı türde kadınlara hayat vermek isteyen ünlü isim, projenin rafa kalktığını ancak belki ilerleyen zamanlarda olabileceğini söyledi.

’Selfi’ filmiyle gişede beklediğini ilgiyi bulamayan Hülya Avşar, “İnsanlar ne olduğunu tam kavrayamadı ama 10 yıl sonra filmimim değeri anlaşılacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.