Hüsnü Şenlendirici - Derya Bedavacı...BODRUM'DA AİLECE DÜET!

Hüsnü Şenlendirici - Derya Bedavacı...BODRUM'DA AİLECE DÜET!

Ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici ve kısa bir zamanda buğulu sesi ile kendinden söz ettiren Derya Bedavacı, Bodrum’da sahne aldı.

Son zamanlarda güçlü sesiyle kendinden sık sık söz ettirmeye başlayan Derya Bedavacı, konserine usta sanatçı Müslüm Gürses’in sevilen parçalarından “Küskünüm” ile başladı.

Kendisini dinlemeye gelen misafirler arasında Hakan Altun, Ömür Gedik ve Celil Nalçakan gibi ünlüler vardı. 

omurgedik_hakanaltun.jpg

Programınına ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici’yle devam eden güzel şarkıcı “Yıllardır sahnede beraber olma hayalini kurduğum biri vardı. O kişi Hüsnü Şenlendirici'ydi şükürler olsun ki hayallerim gerçek oldu ve bugün aynı sahnede birlikteyiz.

Bir diğer hayalim Hakan Altun ile düet yapmaktı, o da "Kavuşmalıyız" şarkısıyla gerçek oldu. Hayallerinizin peşinden koşun." sözlerini dile getirdi.

Konserinin ikinci bölümünde Hakan Altun'u sahneye davet eden başarılı şarkıcı, beraber "Kavuşmalıyız" şarkısını söyleyerek düet yaptılar.

Altun daha sonrasında sevilen parçası "Telefonun Başında Çaresiz Bekliyorum"u da seslendirdi. Şarkı arasında ünlü sanatçı "Şimdiye kadar onun sesini duymadınız.

Enstrümanının sesini duydunuz." diyerek mikrofonu Hüsnü Şenlendiriciye uzattı. Bu düet büyük alkış aldı.

Hakan Altun'un ardından Ömür Gedik'i sahneye davet eden Derya Bedavacı, ünlü şarkıcıyla "Yıldızların Altında" parçasını birlikte seslendirdi.

Programın sonlarına yaklaşırken Hüsnü Şenlendirici "Benim oğlum ve kızım var burada. Biri klarnet çalsın diğeri de söylesin." sözleriyle çocuklarını sahneye davet etti.

husnusenlendirici_cocuklari.jpg

Hüsnü Şenlendirici esprili bir dille "Hep ben mi şenlendiricem, biraz da onlar şenlendirsin." diyerek sahneyi Ergün ve Naz Şenlendirici'ye bıraktı.

Ergün Şenlendirici babasının izinden giderek klarnet çalarken Naz Şenlendirici "Dostum Dostum" şarkısıyla beğeni topladı.

Ünlü sanatçı Hakan Altun ikilinin performansını ayakta alkışladı.

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan başarılı şarkıcı, muhteşem performansıyla parmak ısırttı. Programına "Yıllanmış Eşya" şarkısıyla noktalayarak alkışlar eşliğinde sahneden indi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.