İbrahim Erkal... SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!..

İbrahim Erkal... SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!..

Tedavi gördüğü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybeden 'Canısı' isimli şarkısıyla kalplerde taht kuran sanatçı İbrahim Erkal, son yolculuğuna uğurlanıyor.

İbrahim Erkal'ın cenazesine katılan şarkıcı Arif Susam, sanat dünyasına vefasızlık gerekçesiyle tepki gösterdi. Susam, "Cenazede sanatçılardan kimse yok. Böyle bir günde hatırlamayacaklarsa ne zaman hatırlayacaklar" dedi.

Ünlü sanatçının cenazesi öğle namazını müteakip Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde yapılacak törenin ardından Karacaahmet  Mezarlığı'na defnedilecek. 

Merhum İbrahim Erkal  için Üsküdar'da bulunan Marmara İlahiyat Camii'nde öğle namazını müteakip cenaze töreni düzenleniyor. Usta sanatçının cenazesi Türk bayrağına sarılı şekilde cami avlusuna getirildi.

Cenaze namazı öncesi caminin avlusu dolup taşarken, usta sanatçının kardeşleri Abdullah ve Erdal Erkal ile eşi Filiz Akgün'ün amcası Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün taziyeleri kabul etti.

ibrahimerkal_cenaze_aile-001.jpg

 Merhum İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Akgün'ün acısı ise kameralara yansıdı. Oğluyla birlikte bir bankta oturarak taziyeleri kabul eden Akgün'ün bir hayli üzgün olduğu görüldü.

ibrahimerkal_cenaze_nurcan.jpg

www.magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur, Erkal ailesini bu son görevde yalnız bırakmadı.

ibrahimerkal_cenaze_temelgursu.jpg

Mahsun Kırmızıgül ve İbrahim Erkal'ın flmleri ve dizilerinde çalıştığı tek yönetmen olan Temel Gürsu cenazeye katılanlar arasındaydı. Ayrıca Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun, Kutsi, Gökhan Tepe, BVS grup Yönetim Kurulu üyesi Vahit Yıldız, Nihat Doğan, Emine Ün, Burhan Topal, Yağız, Şahin Özer de ilk göze çarpan isimlerdendi...

İMAMDAN VATANDAŞLARA UYARI

Cenaze namazı yoğun kalabalık nedeniyle geç kılındı. Zaman zaman izdihamın yaşandığı törende cami imamı vatandaşları uyardı. Cenaze namazının kılınmasının ardından ünlü sanatçı için helallik alındı. Erkal'ın cenazesi tekbir ve salavatlarla cenaze aracına götürüldü. Bu sırada yoğun kalabalıktan dolayı cenazenin araca güçlükle götürüldüğü kameralara yansıdı.

50 yaşında hayata veda eden şarkıcının cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.