İclal Aydın... "UNUTURSUN" ROMANININ KARAKTERLERİ MÜZİKLE CAN BULDU...

İclal Aydın... "UNUTURSUN" ROMANININ KARAKTERLERİ MÜZİKLE CAN BULDU...

İclal Aydın’ın “Unutursun” albümü, Türkiye’de ilk kez bir romanın soundtrack’i olma özelliği taşıyor.

İclal Aydın'nın Şubat ayında yayımlanan romanıyla aynı adı taşıyan "Unutursun" albümü, Dokuz Sekiz Müzik yapımcılığında, 12 Mayıs Cuma günü tüm dijital platformlarda ve müzik marketlerde…

“Romanı yazarken karakterler için hazırladığım şarkı listeleri vardı. Bu listeden seçtiklerimizi ve romanın içinde geçen şarkıları yeniden yorumladık.” diyen İclal Aydın’ın “Unutursun” albümü, Türkiye’de ilk kez bir romanın soundtrack’i olma özelliği taşıyor.

"Unutursun"un kahramanlarına ses veren şarkıların İclal Aydın'ın şiirsel metinleriyle harmanlandığı albümün konuk yorumcuları ise; Cem Adrian, Ceren Çağatay, Cihan Mürtezaoğlu, Ender Balkır, Gökçe Bekaroğlu, Gökçe Kılınçer, Koray Avcı, Mümin Sarıkaya, Rubato.

Herkesin hayatının bir yerinde iz bırakan unutulmayan 12 eserin yeniden yorumlandığı albümün müzik direktörlüğünü Volkan Akmehmet ve İnanç Şanver üstlendi.

Albümde hayatın acılarını sevince dönüştüren şarkılar, şarkıların öyküleri ve duyguları İclal Aydın’ın şiirsel metinleriyle 12 Mayıs’tan itibaren müzik severlere emanet ediliyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.