İHRACAT ŞAMPİYONU DİZİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ!

İHRACAT ŞAMPİYONU DİZİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ!

2017 yılında 10,7 milyar dolarlık ihracat hacmine ulaşan Elektrik Elektronik ve Hizmet sektörlerinde ihracat şampiyonluğunu göğüsleyen firmalara ödülleri takdim edildi.

İHRACAT ŞAMPİYONLARINA TET’TEN ÖDÜL

2017 YILI İHRACAT ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği (TET) 2017 yılı İhracat Başarı Ödülleri, 5 Nisan Perşembe akşamı sahiplerini buldu.

2017 yılında 10,7 milyar dolarlık ihracat hacmine ulaşan Elektrik Elektronik ve Hizmet sektörlerinde ihracat şampiyonluğunu göğüsleyen firmalara ödülleri takdim edildi.

Elektrik Elektronik ve Hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren ihracat şampiyonlarının ödüllendirildiği 2017 TET İhracat Başarı Ödül Töreni, 5 Nisan Perşembe günü Ortaköy Four Seasons Hotel’de gerçekleştirildi.

TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, TET Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin ve sektör temsilcilerinin katıldığı törende Türkiye geneli Elektrik Elektronik, Hizmet sektörü, Edebi Eser ve Televizyon Dizileri alanlarında en çok ihracatı gerçekleştiren firmalar ödüllendirildi.

İhracat şampiyonu diziler: ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’, ‘Kara Sevda’ ve ‘Vatanım Sensin’

TET bünyesinde bulunan hizmet sektörünün önemli ihracat kalemlerinden dizi ve kitap gibi kültürel hizmetler bu yıl dördüncü kez ödüllendirildi.

Özellikle Latin Amerika ve Ortadoğu ülkelerine ihraç edilen Türk dizileri gecede ödüllerine kavuştu. Geçtiğimiz yılın ihracat şampiyonu dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem oldu.

FOX Tv’de yayınlanan, başrollerini Metin Akdülger ve Nurgül Yeşilçay’ın paylaştığı dizinin yapımı TIMS Productions’a, dağıtımı ise Global Agency’ye ait.

Star Tv’de yayınlanan, Ay Yapım’ın iddialı dizilerinden Kara Sevda ikinci en çok ihraç edilen yapım oldu.

Başrollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagül Doğulu’nun paylaştığı dizinin dağıtımı Inter Medya tarafından gerçekleştirildi.

Televizyon dizileri ihracatında üçüncü sıraya yerleşen dizi ise Kanal D’de yayınlanan Vatanım Sensin oldu.

Halit Ergenç ile Bergüzar Korel’in başrolde olduğu ve halen yayınlanmakta olan dizi 03 Medya tarafından hayata geçirilen bir proje. Dizinin dağıtımı ise Kanal D tarafından gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.