İlayda Akdoğan...İRAN'DA EV KARANTİNASINDA!

İlayda Akdoğan...İRAN'DA EV KARANTİNASINDA!

Basketbolcu sevgilisini görmek için İran'a giden İlayda Akdoğan, dünyaya adeta kabus yaşatan koronavirüs salgını sebebiyle uçuşlar iptal edilince Türkiye'ye dönemedi.

Ev karantinasında olan oyuncu, sağlık durumu hakkında konuşurken, Türkiye'den İran'a gönderilen uçağa neden binmediğini de açıkladı.

İlayda Akdoğan, basketbolcu sevgilisini görmek için İran’a gitmiş, koronavirüs salgını sebebiyle havaalanında mahsur kalmıştı.

Salgına yakalanmamak için sevgilisinin evinden çıkmayan 21 yaşındaki oyuncu, Tahran’da Farsça öğrenmeye başladı.

Akdoğan, kendisini merak edenler için Youtube hesabından açıklamalarda bulundu.

"1,5 hafta kalmayı düşünüyordum ki, geri dönemeyeceğimi anlayınca kadar. Bazı kişiler 'Nasıl tahmin edemedin sınırın kapanacağını, erkenden geri gelseydin' diye mesaj atmış."

"Biz Tahran'da değiliz. Tahran'a 7-8 saat uzaklıkta Gürgan'dayız. Korona'nın burada olduğu biliyordum ama açıkçası virüsten çok korkmuyordum."

"Arkadaşım bana sınırların kapatılacağını saat 17:00'de söyledi. Sınırların kapatacakları saat ise 20:00 idi. Ben şoka girdim tabii. Herhangi bir uçağa yetişmem imkansızdı."

"Psikolojik olarak bunun sonu nereye varacak bilmiyorum. Burada vakit geçirmeyi sevsem de hayatım İstanbul'da...

İstanbul'a gittiğimde 14 gün karantinada kalacağım. Benim etkilenmem önemli değil belki, araştırmalara göre ben atlatabilirim. Ya anne ve babama bulaşırsa."

"Türkiye'den İran'a gönderilen uçakla (Koca Yusuf) ilgili hiç bilgim yoktu. O yüzden bu uçakla dönemedim. Ev karantinasındayız. Her işte bir hayır vardır. Sağlık durumum iyi hasta değilim."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.