İlhan İrem...BURSA KONSERİNE YOĞUN İLGİ!..
Rock Ozanı İlhan İrem’in kendi şehri olan Bursa’da 30 yıl aradan sonra vereceği konserin biletleri bir hafta içinde tükendi.
Sanatçı, 4 Haziran Cumartesi günü Bursa Açıkhava tiyatrosunda vereceği konserde ilk şarkılarını yarattığı kendi şehrinin gökleri altında sevenleriyle hasret giderecek.
“Benim için dünyaya geldiğim şehir olmaktan çok daha farklı anlamları var Bursa’nın... Kendimle tanıştığım...
Duygularımın, düşüncelerimin yüreğimin şekillendiği yer. İlk aşklarımı yaşadığım sokaklar, sahiller... Ve en önemlisi ilk bestelerimi yaptığım şehir.”
Diyen İlhan İrem için de, Bursa’nın yetiştirdiği ülkenin en büyük müzik efsanesini bağırlarına basmak için yıllardır bekleyen müzikseverler için de özel bir kavuşma gecesi yaşanacak.
Sanatçı Bursa’da yeni grubu “1923” eşliğinde sahne alacak.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.