İlişki Durumu: Karışık... ELİF MEDİHA’NIN FİKRİNE UYACAK MI?

İlişki Durumu: Karışık... ELİF MEDİHA’NIN FİKRİNE UYACAK MI?

'İlişki Durumu: Karışık”, aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği 18. bölümüyle 14Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

“İlişki Durumu: Karışık”ın 18. bölümünde; Can’ın Ayşegül’ün kahramanı olma fikri işlemiş, Can en sonunda Ayşegül’ün gözüne girerek kendini affettirmiştir. İkili arasındaki buzlar hızla erirken Can’dan gelecek olan sürpriz teklife Ayşegül artık kayıtsız kalamaz!

Can, hastaneden çıktıktan sonra ona bakmak Ayşegül’e düşer. Can emeline ulaşmıştır. Ancak Efe ile küs olan Ece, Can ve Ayşegül’le yaşamaktadır. Ayşegül’le ilişkisini ileri bir boyuta taşımak isteyen Can, kendisini büyük bir yanlış anlaşılmanın içinde bulur!

Ayşegül’ü tam anlamıyla kaybettiğini anlayan Murat, bütün yatırımlarını durdurup İtalya’ya dönmeyi seçer. Elif ise Can’ı kaybetmeyi kendine yediremez. Mediha’nın aklına gelen bir fikri hayata geçirip geçirmeme çelişkisi yaşar!

PAMİR PEKİN İLİŞKİ DURUMU:KARIŞIK İÇİN İTALYANCA ÖĞRENDİ!

Pamir Pekin, Show TV’nin sevilen dizisi İlişki Durumu: Karışık için özel ders alarak İtalyanca öğrendi. 

Pamir Pekin dizideki rolü gereği  büyük şirketler grubunun genç ve yakışıklı varisidir. Rolündeki  işi gereği, bir dönem İtalya’da yaşayan yakışıklı Murat (Pamir Pekin), rolünün hakkını vermek için gerçek hayatında İtalyanca dersleri aldı.

pamirpekin_kitap1.jpg

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin, Eda Ece, Gülden Avşaroğlu, Mert Türkoğlu ve Özlem Öçalmaz’ın oynadıkları İlişki durumu: Karışık, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye sunuyor.

Birbirine benzemeyen dört karakterin aşk oyunlarının anlatıldığı dizide, ‘mecburen’ bir arada olmak zorunda kalan bir çiftin başlarına gelenleri izliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.