İlişki Durumu: Karışık... ELİF'İN HAMİLELİK YALANI ORTAYA ÇIKACAK MI?

İlişki Durumu: Karışık... ELİF'İN HAMİLELİK YALANI ORTAYA ÇIKACAK MI?

“İlişki Durumu: Karışık”, aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği 29. bölümüyle 6 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

“İlişki Durumu: Karışık”ın 29. bölümünde; Elif ve Mediha’nın söylediği hamilelik yalanı ayaklarına dolanmak üzeredir. Gerçeğin ortaya çıkmasından endişe eden ikili, Gülendam’ın iplerini eline almaya çalışır.

Can, Ayşegül’ün Murat’a gidişiyle yıkılır.  Elleri arasından kayıp giden Ayşegül’e yakın olabilmek artık onun için bir hayaldir. Mediha’nın Naci için söylediği “sevgilim” yalanı işlerin bir anda karışmasına sebep olur!

Can’ın bu durumu öğrenmesi Naci ve Mediha ilişkisine bambaşka bir boyut katacaktır! Bir karar vermesi gereken Gülendam bütün gemileri yakıp gerçekleri gün yüzüne kavuşturacak mıdır?

YEŞİLÇAM’IN VAZGEÇİLMEZ İSİMLERİNDEN AYŞEN GRUDA, İLİŞKİ DURUMU: KARIŞIK’TA!

Yayınlandığı ilk günden beri reyting rekorları kıran İlişki Durumu: Karışık dizisi için kamera karşısına geçen Ayşen Gruda konuk oyuncu olduğu bölüme renk kattı.

Dizide; Mediha (Nurseli İdiz)‘e aşık olan Naci (Cenan Çamyurdu)‘nin annesini canlandıracak olan Ayşen Gruda,  hiçbir şey beğenmeyen huysuz bir anne imajı çizdiği karakter ile izleyiciyi kahkahaya boğacak. Deneyimli oyuncu ve İlişki durumu: Karışık ekibi bir gün süren çekimler boyunca keyifli dakikalar geçirdiler.

iliskidurumukarisik_aysengruda.jpg

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin, Eda Ece, Gülden Avşaroğlu, Nurseli İdiz’in oynadıkları İlişki durumu: Karışık, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye sunuyor.

Birbirine benzemeyen dört karakterin aşk oyunlarının anlatıldığı dizide, ‘mecburen’ bir arada olmak zorunda kalan bir çiftin başlarına gelenleri izliyoruz.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.