İlker Ayrik...SİNEMA VE TİYATRODA BİR İLK!

İlker Ayrik...SİNEMA VE TİYATRODA BİR İLK!

Ünlü oyuncu ve sunucu sevilen yarışma programının dışında 2020 yılında sinemada Müstakbel Damat, tiyatroda Keşanlı Ali Destanı olmak üzere 2 büyük proje ile sevenleriyle buluşuyor.

 

MÜSTAKBEL DAMAT FİLMİNİN OYUNCULARINDAN SÜRPRİZ BASKIN

İlker Ayrık’ın yaz sonu, hem yönetmenliğini yaptığı hem de başrolünü oynadığı Müstakbel Damat  filmi 13 Mart’ta izleyicisiyle buluşuyor. 

Filmin başrol oyuncuları Erdal Özyağcılar, Hande Soral, Nilgün Kasapbaşoğlu ve Ayça Erturan ünlü sunucunun yılbaşı gecesi özel programında ‘’Oyun Gelsin’’ anonsuyla stüdyoya girerek seyircilere sürpriz yaptılar.

Bununla kalmayıp bir de oyun deneyince, stüdyodaki ve ekran başındaki izleyiciler unutamayacakları anlar yaşadı.

Ayrıca Müstakbel Damat filminin, YouTube’da bir milyonun üzerinde izlenen ilk fragmandan sonra en az onun kadar iddialı ikinci fragmanı da ilk kez görücüye çıktı ve çok beğenilerek iddiasını ortaya koydu.

MÜJDE KEŞANLI ALİ DESTANI GELİYOR

 İlker Ayrık’ın Keşanlı Ali’yi oynamaya hazırlandığı, yönetmenliğini Yücel Erten’in yaptığı başrollerini Birce Akalay, Meral Çetinkaya, Köksal Engür, Nilgün Kasapbaşoğlu gibi önemli oyuncularla paylaştığı Türk tiyatro tarihinin en önemli eserlerinden Keşanlı Ali Destanı 22-Ocak’ta izleyicilere perde açmayı beklerken oyunun biletleri satışa çıktı.

Yeni yıl gecesinde, ekran başındaki seyircilerine hem sinema hem de tiyatro projesi için toplam 1000 adet davetiye dağıtan İlker Ayrık şanslı seyircileriyle başarısını paylaşarak bu konuda bir ilke imza attı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.