Instagram... ARTIK BEĞENİLERİN SAYISI GÖZÜKMEYECEK!

Instagram... ARTIK BEĞENİLERİN SAYISI GÖZÜKMEYECEK!

Instagram'da beğeni konusu bazı kullanıcılar için ciddi bir takıntı haline gelmiş durumda. Instagram yetlilileri bu konuyu çözmek için farklı bir adım atmaya hazırlanıyor.

Instagram, gizli beğeni sayısı özelliği üzerinde çalışıyor. Bu özellik ile birlikte bir gönderinin ne kadar beğeni aldığını (hikayelerde olduğu gibi) yalnızca gönderi sahibi görüntüleyebilecek. Instagram’ın Android uygulamasında gizlenmiş olarak bulunan özellik, bir tersine mühendislik uzmanı olan Jane Manchun Wong tarafından ortaya çıkarıldı.

BEĞENİ SAYILARI GİZLENECEK

Ortaya çıkan gizli özelliklerden anlaşıldığı üzere, Instagram beğeni takıntısı olan kullanıcılarına dur diyebilmek için çözüm yöntemleri deneyecek. Şirket, bu konuya çözüm olarak bir gönderiye gelen beğeni sayısının herhangi bir kullanıcı tarafından görüntülenmesini engelleyecek. Böylece gönderiye kaç beğeni geldiğini yalnızca içerik sahibi görebilecek.

instagram sözcü ile ilgili görsel sonucu
 

AZ BEĞENİ ALANLAR TEŞVİK EDİLECEK

 

Çoğu Instagram kullanıcısı, beğeni almayacağını düşündüğü için daha az gönderi paylaşıyor ya da gönderileri paylaştıktan kısa süre sonra kaldırıyor. Instagram, beğeni sayısını gizleyerek hem kullanıcıların böyle bir rekabet içine girmemesini hem de daha fazla gönderi paylaşmasını sağlamayı amaçlıyor. Bu arada, olağandışı yollardan beğeni satın alma işleminin de önüne geçilmiş olacak!...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.