İnstagram... ÇEVRİM İÇİ OLAN KULLANICILARI GÖSTERMEYE BAŞLADI!..

İnstagram... ÇEVRİM İÇİ OLAN KULLANICILARI GÖSTERMEYE BAŞLADI!..

Fotoğraf ve videolarımızın biricik sevgilisi Instagram, çevrim içi arkadaşlarını görmek isteyen kullanıcılara kocaman bir yeşil ışık yakıyor. Bundan böyle Instagram’da çevrim içi olan kullanıcıların profili yanında yeşil nokta görülecek.

Instagram’ın bu yeniliği, akıllara Facebook Messenger’da çevrim içi olan kullanıcıları gösteren o meşhur “yeşil nokta”yı getirdi. Görünen o ki Instagram, Facebook Messenger’dan bu konuda büyük ilham almış. Peki, Instagram kullanıcıları o meşhur yeşil noktayı nasıl görecek? Bu sorunun cevabı Instagram’ın Mesajlar bölümünde! Çevrim içi olan tüm kullanıcılar, yanlarındaki o minik yeşil nokta ile Instagram’daki arkadaşlarına Mesajlar bölümü aracılığıyla gülümseyecek. Çevrim içi arkadaşları görebilme özelliği ile Instagram’da daha derin sohbetler başlayacak gibi görünüyor.

Sohbeti sevmeyen, “Aman çevrim içi olduğumu kimse görmesin!” diyen kullanıcıları da üzmüyor Instagram. Çünkü bu gizemli kullanıcılar Ayarlar bölümündeki Hareket Durumumenüsünde bulunan Hareket Durumunu Göster seçeneğini gönül rahatlığıyla kapatabilir.

Yenilik yarışında hızla ilerleyen Instagram, çevrim içi kullanıcıları gösterme özelliği ile hanesine 1 puan daha ekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.