Instagram... GERİ SAYIM ÖZELLİĞİ GELDİ!..

Instagram... GERİ SAYIM ÖZELLİĞİ GELDİ!..

Bu yıl bünyesine eklediği birbirinden farklı özelliklerle kendisini geliştiren ve tüm dünyada popülaritesini korumaya devam eden Instagram, yılın son günlerinde hikayelere eklediği geri sayım özelliği ile etkileşimlerini arttırmayı hedefliyor.

Geri Sayım Etiketi kişisel olarak kullanılabileceği gibi, özellikle markalar ve içerik üreticilerinin alabileceği etkileşim sayısını da artıracak bir özelliğe benziyor. Yeni yıl, hafta sonu, doğum günü gibi kullanımların yanında, çekiliş, yeni ürün tanıtımı, ünlü kişilerin canlı yayınları gibi hem yakın çevrenizden hem de dünyadan takip ettiğiniz kişi ve konuları bu etiketle kaçırmayacaksınız.

Kullanıcılarına olayın bir parçası olma hissini vermek ve heyecan yaratmak isteğini düşündüğümüz Instagram’da bu özelliği kullanmak için yapmanız gerekenler ise çok basit. Fotoğraf veya video çekildikten sonra etiket simgesine tıklayıp oradan yeni eklenen geri sayım etiketini seçmek, etikete başlangıç ve bitiş tarihini eklemek. Üstelik uygulama bu geri sayımı, sayım bitene kadar başka hikayelerde de kullanabilmeniz için kaydedebiliyor.

Arkadaşlarınız ve takipçileriniz ise Instagram geri sayım etiketine dokunarak sayımı takip edebilir ya da kendi hikayesinde paylaşabilir. “Bana Hatırlat” sekmesiyle de geri sayım  bittiğine dair bildirim alabilirsiniz.

Sosyal medya kullanımı konusunda yaratıcı ve öncü bir durum sergileyen Netflixbu özelliği çoktan yeni dizisinin tanıtımı için kullandı bile…

Kaynak:TRENDWEEK

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.