İnstagram... HİKAYE ARŞİVİ KULLANIMA SUNULDU!..

İnstagram... HİKAYE ARŞİVİ KULLANIMA SUNULDU!..

Her geçen gün popülaritesini daha da arttıran Instagram, yepyeni özelliklerle güncellendi. Instagram Hikayeler özelliğine Hikaye Arşivi ve Hikayelerde Öne Çıkanlar adı verilen iki oldukça önemli yenilik getirildi.

Instagram Hikaye Arşivi ve Hikayelerde Öne Çıkanlar özelliği kullanıma sunuldu!

Günümüzün en çok kullanılan sosyal medya platformlarından olan Instagram, her geçen gün kullanıcı sayısını arttırmaya devam ediyor. Bu bağlamda sürekli yeni özellikleri kullanıma sunan popüler sosyal medya uygulaması, bugün Hikayeler için iki yeni özelliği kullanıma sundu

 

Hikaye Arşivi ve Hikayelerde Öne Çıkanlar olarak adlandırılan bu yeni özellikler 2013 yılından bu yana Instagram profillerinde yapılan en büyük güncelleme olarak dikkat çekti. Bu yenilikle birlikte insanlar artık hikayelerinde paylaştıkları en sevdikleri anlarını kaydedebilecek ve profillerinde gösterebilecek.

Yani Hikaye Arşivi adı verilen özellik sayesinde mevcut arşiv özelliğine artık hikayeler de kaydedilebilecek. Ayrıca kaydedilen hikayeler daha sonra gönderi veya hikaye olarak ya da profilde Hikayelerde Öne Çıkanlar arasında paylaşılabilecek.

Bir diğer yenilik olan Hikayelerde Öne Çıkanlar özelliğiyse, profilde biyografinin altında yeni bir yerde yer alacak. İnsanlar, diledikleri sayıda öne çıkarmak istedikleri hikayeleri bu yeni özellik sayesinde paylaşabilecek.

Tüm bunların yanı sıra önümüzdeki günlerde Instagram’ın tıpkı Twitter’ın Retweet özelliği gibi Repost özelliğini kullanıma sunması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.