Instagram...MÜZİK EKLEME ÇOK SEVİLDİ...PEKİ NASIL KULLANILIR?

Instagram...MÜZİK EKLEME ÇOK SEVİLDİ...PEKİ NASIL KULLANILIR?

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram'a müzik özelliği geldi. Bir süredir diğer ülkelerde olan müzik özelliği artık Türkiye'deki Instagram kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor.

Hikayelerin yanı sıra özel mesajlaşmalara da müzik özelliği eklenebiliyor. Instagram kullanıcıları hikayeye nasıl müzik ekleyeceklerini araştırmaya başladılar.

Peki, Instagram müzik ekleme özelliği nasıl kullanılır? Instagram müzik özelliğinin detayları...

Instagram müzik özelliği ülkemizde de kullanıma aktif hale geldi. Instagram Müzik artık hem Facebook'ta hem de Instagram'da kullanılabiliyor.

Müzik şarkı ekleme özelliği ile Instagram hikayeleri müzik eşliğinde paylaşılabiliyor. Peki, Instagram'da hikayeye müzik nasıl eklenir?

Instagram'a müzik ekleme nasıl yapılır? Instagram’da hikayede müzik ekleme için yapmanız gerekenleri derledik...

Instagram müzik ekleme nasıl yapılır?

Instagram'da oluşturduğunuz hikayeler için yeni bir özellik geldi. Fotoğraf veya videodan oluşan hikayenize şarkı eklemek mümkün.

Şarkıları ismine, türüne, ruh halinize göre seçebilir, hikayenizde paylaşabilirsiniz. Instagram müzik ekleme nasıl yapılır?

Instagram ve Facebook Hikayeleri için müzik çıkartmaları ve şarkı sözleri de dahil olmak üzere çeşitli kreatif araçlara erişebilecek ve Facebook profillerine şarkı ekleyebilecekler.

Instagram hikayesine gif, tarih, konum eklediğiniz ekranda artık 'müzik' seçeceği de çıkıyor.

Daha sonra müziği ne şekilde eklemek istediğinizi seçiyorsunuz. Burada istediğiniz şarkıyı 'arama' kısmına yazarak bulabilirsiniz.

Facebook ve Instagram Hikayelerinde Müzik Çıkartmaları ve Şarkı Sözleri:

Türkiye’deki insanlar artık 39 milyon şarkıdan oluşan şarkı kütüphanesinden arama yaparak hikayelerinde paylaştıkları fotoğraflara ve videolara müzik ekleyebilecek.

Eğer paylaşılan şarkının sözleri de mevcutsa, şarkı sözleri otomatik olarak hikayede belirecek ve kullanıcılar bu sözlerin animasyonunu ve yazı stilini değiştirerek çıkartmalara benzer şekilde döndürebilecek ve boyutunu ayarlayabilecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.