İnstagram... TAKİPÇİLERİNİZİ ARTIK MESSENGER İLE EŞLEŞTİREBİLECEKSİNİZ!..

İnstagram... TAKİPÇİLERİNİZİ ARTIK MESSENGER İLE EŞLEŞTİREBİLECEKSİNİZ!..

Facebook, Messenger listenize Instagram takipçilerinizi de ekleyebileceğiniz yeni özelliğini kullanıma sundu.

Eğer Instagram hesabınızı Messenger hesabınıza bağlamayı seçerseniz, Instagram‘daki kişilerinizi Facebook’un mesajlaşma uygulaması Messenger’a aktarabiliyor. Özelliği kullanabileceğiniz sekme, Messenger’ın “Kişiler” sekmesinde, telefon rehberinizi Messenger ile senkronize etme seçeneğiyle birlikte görülmeye başlandı.

Özellik, “Instagram Hesabını Bağla” seçeneğine dokunduğunuzda, Messenger kişileri otomatik olarak Instagram’a ekleyebilmesinin yanında, Instagram kullanıcı adınızın ve hesabınızın da Messenger’daki diğer kişiler tarafından görülebilmesini sağlıyor.

Bu özellik ilk olarak Twitter’da ekran görüntüsünü paylaşan Jane Manchun Wong adlı kullanıcı tarafından fark edilip paylaşıldı. ABD dışında diğer ülkelerde de kullanılmaya başlanan özellik, bir kullanıcının daha hesapları eşleştirdiği ekran görüntüsünü paylaşmasıyla onaylanmış oldu.

2017 yılının Nisan ayından itibaren günde 375 milyon aktif kullanıcıya ulaşan Instagram hikayeleri, Snapchat’i ikiye katlayıp her gün milyonlarca mesajlaşmanın olduğu çok büyük bir ağ haline geldi.

Instagram’ın, ABD dışındaki başka ülkelerde de bağımsız bir uygulamaya dönüştüğü düşünülürse, Facebook’un kendi mesajlaşma ağı olanMessenger’ı büyütmek için neden bu yöntemi kullandığı daha anlaşılır bir hale geliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.