İNSTAGRAM'DA YENİ BİR UYGULAMA!

İNSTAGRAM'DA YENİ BİR UYGULAMA!

Facebook, en değerli bağlantılarınızla daha uzun etkileşimde kalabilmeniz için Instagram iş birlikli yeni bir uygulama yayınladı: Threads!

Geçmiş zamanlarda iki uygulama arasında sürekli geçiş sağlamanın zor olmasından ötürü, yine ayrı bir mesajlaşma uygulaması denemesi Direct ile yollarını ayıran Instagram, bu yeni oluşum ile yakın arkadaşlarım kısmına eklediklerinizle gün boyu daha hızlı iletişime geçmenizi sağlayacağa benziyor.

Facebook’un oldukça önem verdiği Instagram‘a özel oluşturulan bağımsız Threads uygulaması, yakın arkadaşlarınızı belirledikten sonra kamera ekranıyla açılıyor. Bu anlamda biraz Snapchat‘i andırıyor.

instagram-threads-yakin-arkadaslar-ve-oto-durum.png

Uzun zamandır anlık fotoğraf ya da mesajlaşma sekmesinden arkadaşlarınızla kolayca iletişime geçmeniz Instagram’ın en çok üstüne düştüğü konuyken bu yeni uygulama ile sosyal medyanızı da kişiselleştirmenize ve yakınlarınızla daha özel bir alan yaratmanıza yardımcı olacak.

Uygulamanın diğer bir güzel yönü ise sadece kolayca iletişime geçebilecek olmanız değil aynı zamanda mesajlaşamayacağınız anlarda kendinize bir durum ayarlayarak meşgul olduğunuzu sevdiklerinize kolayca iletebilecek olmanız!

Hatta Threads, Otomatik Durum özelliğiyle konumunuza, hareketlerinize, pil seviyenize ve ağ bağlantınıza göre sizin durumunuzu tahmin edebiliyor!

Örneğin, bir spor salonunun yakınındaysanız Otomatik Durum, durumunuzu “spor salonunda” olduğunuza dair güncelleyebiliyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.