İpek Erdem... OBSESİF BİR KARAKTERLE TİYATRO SAHNESİNDE!..

İpek Erdem... OBSESİF BİR KARAKTERLE TİYATRO SAHNESİNDE!..

İpek Erdem, ‘Öküz’ adlı yeni oyununda obsesif bir karakteri canlandırıyor.

Hande Selen Canar’ın çevirisini yapıp yönettiği, başrolleri İpek Erdem, Kanbolat Görkem Aslan, Hakan Karsak ve Bülent Düzgünoğlu’nun paylaştığı “Öküz” adlı oyunda işyerinde yaşanan bir mobing hikayesi konu ediliyor. Mobing yapan İsobel karakterini canlandıran İpek Erdem yeni oyunu ile seyirciyi birhayli şaşırtI.

İpek Erdem rolüyle ilgili olarak; “İsobel obsesif bir karakter, aşırı gözlemci, dikkatli ve tek kadın olduğu için oyun kurabiliyor. Çok hırslı, işinde kalabilmek için acımasızca kendisindeki ve etrafındaki insanların tüm zaaflarını, özelliklerini ve özel hayatını kullanabiliyor. Çok iyi matematik gerektiren, oynadıkça her seferinde yeni şeyler keşfettiğim, sevdiğim tiyatrocu arkadaşlarımla keyif alarak oynadığım bir oyun” dedi.

İsobel’i oynarken zorlanmadığını söyleyen İpek Erdem “Zor tarafı hazırlık süreci ve fiziksel performans, yetileriniz gücünüzdür. Sonuçta oyuna başlarken oyun ve karakter analizi yaptığımız için; oyun, karakter ne gerektiriyorsa ve yönetmen nasıl sahnelemek istiyorsa onu yapıyorum” dedi.

 ‘Siz işyerinde mobinge uğramış olsanız nasıl davranırdınız?’ sorusuna güzel oyuncu; “Gayet profesyonelce ne yapılması gerekiyorsa onu yaparım. İşimde duygusal davranmam pek.” diyerek yanıt verdi.

“Öküz”, 13 Ağustos 2017 Pazar akşamı saat 21.00’de Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda sahnelenecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.