İpekyolu Fashion Week...HAZİRAN AYINDA BURSA'YA YILDIZ YAĞMURU YAĞACAK!..

İpekyolu Fashion Week...HAZİRAN AYINDA BURSA'YA YILDIZ YAĞMURU YAĞACAK!..

İpekyolu Fashion Week'in tanıtım Lansmanı görkemli bir gece ile Bursa'da gerçekleşti.

26 ülkede çalışmalarını sürdüren uluslararası moda ticaret yolu İpekyolu Fashion Week, 1 Haziran’da Bursa’da gerçekleştirilecek defilenin tanıtımını yaptı.

Almira Otel Osmanlı Meydanı’nda düzenlenen tanıtım toplantısında organizasyonun bu yılki detayları anlatıldı. Birbirinden farklı konsept ve tasarımcıların yer alacağı organizasyon da 180 yerli ve yabancı manken yer alacak.

Toplam 300 kişilik dev kadrosuyla genel sanat yönetmenliğini Ferhan Aral’ın üstlendiği organizasyon Bursa ve Türkiye’nin tanıtımına katkı sağlamayı hedefliyor.

Tanıtım toplantısında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun  plaketini AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun’a İpekyolu Fashion Week CEO’su Emrah Kayihan takdim etti. Kayihan, önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da organizasyonun fahri başkanlığını takdim edecek.

İpekyolu Fashion Week’in dünya moda ve ticaret pazarında Türkiye ekonomisine katkı sağlamayı planladığına dikkat çeken Emrah Kayıhan, “Alınan veriler ve fizibilite değerleri ile yılda en az 2 milyar dolar  Arap sermayesini ülkemize getirmeyi hedeflemektedir. Önümüzdeki yıl içerisinde Bursa’da Dünya Moda Ticaret Merkezi kurmayı hedefliyoruz. İçerisinde 7 yıldızlı otel, sadece ünlü tasarımcıların kendi koleksiyonlarını sergilediği alışveriş merkezi , sosyal tesisler ve moda enstitüsü olacak. Ayrıca içerisindeki mini havalimanı ile Arap ve uluslararası yatırımcıların bölgemize daha hızlı ulaşımı  planlanmaktadır” dedi.

Basın resepsiyonuna katılan ünlü manken Sevcan Demirkaya da, IPYFW dünya defilelerinde baş manken olarak yer alacak. Ünlü Manken Tuğçe Dural da IPYFW markasının 2016 uluslararası marka yüzü olarak tüm görsellerde yer alacak.

Resepsiyona Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Muhsin Özlukurt, ünlü manken Jenya Krivenko , IPYFW kulis yönetmeni sayın Erdal Dinçer, Almira Otel Müdürü Birgül Ay ve çok sayıda davetli katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.