İrfan Özata...  "EMİR BÜYÜK YERDEN" GELDİ, BAHARI GETİRDİ !..

İrfan Özata... "EMİR BÜYÜK YERDEN" GELDİ, BAHARI GETİRDİ !..

İrfan Özata’nın geçtiğimiz günlerde radyolar ve dijital platformlar aracılığıyla dinleyicilerle buluşturduğu yepyeni şarkısı “Emir Büyük Yerden”i kliplendi.

Türk pop müziğinde son zamanların en iyi erkek vokalleri arasında gösterilen İrfan Özata’nın geçtiğimiz günlerde radyolar ve dijital platformlar aracılığıyla dinleyicilerle buluşturduğu yepyeni şarkısı “Emir Büyük Yerden”, bugün renkli video klibiyle de ekranlardaki yerini aldı.

Kısa sürede müzikseverlerin beğenisini kazanan ve pozitif enerjisiyle dikkat çeken “Emir Büyük Yerden”in video klibi Can Saban yönetmenliğinde çekildi. Kurtköy’de gerçekleştirilen çekimler yaklaşık 14 saatte tamamlandı. 40 kişilik bir teknik ekibin görev aldığı klibin görüntü yönetmenliğini Murat Tuncel üstlendi. İrfan Özata’ya klipte Gizem Öztüre eşlik ederken, ikilinin stil danışmanlığını ise Umut Eker yaptı. İrfan Özata; aşkın, mutluluğun ve baharın tüm renklerini içinde barındıran klipte enstrümanist yönünü de ortaya koyuyor.

Sözleri Yazgın Kaçak, müziği ise İrfan Özata’ya ait olan “Emir Büyük Yerden”in düzenlemesi Serkan Ölçer’in imzasını taşıyor. Dijital platformlar ve radyolar üzerinden dinleyicilerle buluşan “Emir Büyük Yerden” 12 Mayıs Salı günü müzik marketlerdeki yerini alacak.

İŞTE İRFAN ÖZATA'NIN "EMİR BÜYÜK YERDEN" ŞARKISININ VİDEO KLİBİ...

 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.