Işıl Yücesoy... YENİ SEZONA AMERİKA'DA HAZIRLANIYOR!..

Işıl Yücesoy... YENİ SEZONA AMERİKA'DA HAZIRLANIYOR!..

ATV’de yayınlanan ‘Aşk ve Mavi’ dizisine kısa bir süre önce veda eden usta sanatçı Işıl Yücesoy, temposu yoğun geçen bir çalışma sürecinin ardından kızı Meneviş Cılızoğlu ile hasret gidermek ve yeni sezona hazırlanmak için soluğu Amerika’da aldı.

Bir haftadır Miami’de olan ve çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Yücesoy, Amerika’nın güney kesimine ilk kez geldiğini ve oradan hareketle de kızının doktora tezi için Kuzey Carolina’ya geçeceğini söyledi.

Kızının bu önemli sürecinde yanında olmak istediğinin altını çizen Yücesoy, “Kızım Meneviş’le yeni yerler görmek istedim ve yoğun geçen bir sezon sonrası uzun bir tatili hakettim sanıyorum.

Azıcık kabuk değiştirmek lazım. Sıradaki programımızda okyanus sahilleri var” dedi.

Seyahati boyunca oldukça şiddetli yağmurlarla da karşılaşan anne kızın bir sonraki rotasında ise rüya şehir Las Vegas ve Washington D.C var.

Temmuz ayında Türkiye’ye döneceğini söyleyen Yücesoy, Çeşme’de geçireceği yaz mevsimi sonrasında Eylül’de İstanbul’a dönerek heyecan verici yeni bir projeyle izleyicilerle buluşacağının da müjdesini verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.