Işın Karaca... 'MUCİZE KIZ'ININ BÜYÜK BAŞARISI!

Işın Karaca... 'MUCİZE KIZ'ININ BÜYÜK BAŞARISI!

Işın Karaca'nın eski eşi birlikte yetiştiricisi olduğu 'Mucize kız" Gazi Koşusu'nda 2. gelerek büyük bir başarıya imza attı. Mucize Kız Işın Karaca ve eski eşine yetiştiricilik ikramiyesi olarak toplan 287.500 TL para da kazandırdı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenen 96. Gazi Koşusu’nda jokeyliğini Özcan Yıldırım’ın yaptığı "Secret Power" isimli safkan 2.31.04 dereceyle birinciliği elde etti.

Yarışta ikinciliği Müslüm Çelik'in jokeyliğini yaptığı, sanatçı Işın Karaca'nın 21 numara ile yarışan "Mucize Kız",  üçüncülüğü Gökhan Kocakaya ile 17 numaralı Sigoş ve dördüncülüğü Halis Karataş'ın jokeyliğini yaptığı 11 numaralı Final Dance aldı.

"DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN TAŞIDIĞIM VİTAMİNLER HELAL OLSUN KIZIM"

isinkaraca-at3.jpg

Işın Karaca yetiştiricisi olduğu 'Mucize Kız' isimli dişi safkanın başarısından oldukça mutlu olduğunu söyledi.

Mutluluğunu da Instagram hesabından şu sözlerle paylaştı:

"Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün başlatmış olduğu ve 96.sı gerçekleşen Gazi Koşusu'nda 2. olmak bir yetiştirici olarak onurdur.

Senin için dünyanın dört bir yanından taşıdığım vitaminler helal olsun kızım "

www. magazinkolik'te yer alan habere göre;

İşte Işın Karaca'nın boşandığı eşi Tuğrul Odabaş ile birlikte yetiştiricisi olduğu Mucize Kız'ın resmi kayıtları ve yetiştiricilik ikramiyesinin bilgileri:

isinkaraca-at1.jpgisinkaraca-at2.jpg

Gazi Koşusu'nu ikinci olarak tamamlayan dişi safkan Mucize Kız, yetiştiricisi olan Işın Karaca ve eski eşi Tuğrul Odabaş'a 287 bin 500 TL kazandırırken, at sahibi olan Emrah Karamazı'ya da 1 Milyon 150 Bin TL. kazandırdı...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum