İskender Paydaş... OĞLU İLE DAVUL ÇALDI, ŞARKI SÖYLEDİ !..

İskender Paydaş... OĞLU İLE DAVUL ÇALDI, ŞARKI SÖYLEDİ !..

Türk pop müziğinin usta aranjörü İskender Paydaş, “Şehrin Müzik Durakları” programının konuğu oldu.

Müzik gündemine dair çok önemli açıklamalarda bulunan ünlü müzisyen, Bodrum – Bitez’deki stüdyosunun kapılarını ilk kez TMB TV’ye açtı.

Ünlü müzisyen, Türk televizyonlarında ilk kez oğlu Alef Ömer’le kamera karşısına geçti. Baba-oğul, sevilen çocuk şarkısı “Ali Baba’nın Çiftliği”ni beraber çalıp söyledi. Paydaş gitar çalarken, oğlu Alef Ömer ise babasına davuluyla eşlik etti.

 “Zamansız Şarkılar III ve Sıla’nın yeni albümü yolda”

Müzik çalışmalarına Bodrum’daki stüdyosunda devam eden ve yılın büyük kısmını burada geçireceğini belirten usta müzisyen, yakın zamanda Sıla’nın yeni albümü için çalışmalara başlayacağının ve bir yandan yeni proje albümü için kolları sıvayacağının müjdesini verdi.

Paydaş, Emlakçılığa mı Soyunuyor?

İskender Paydaş, TMB TV kameralarıyla Bitez turu atarken, çok ilginç bir özelliğinden de ilk kez bahsetti. Paydaş, “Bilmediğim bir yeteneğim daha varmış. Hayal ettiğim türden bir arsayı ya da evi kafama koyduğumda rahatça bulabiliyorum. Belki ileride emlakçılığa soyunabilirim.” açıklamasıyla oldukça şaşırttı.

20’den fazla ülkeye yayın yapan, Türk dünyasının ilk ve tek uluslararası müzik kanalı TMB TV, yeni programı “Şehrin Müzik Durakları”nda birbirinden başarılı şarkıcıları, müzisyenleri dinleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor.

“Şehrin Müzik Durakları”, İskender Paydaş’ın Bodrum’daki evinin kapılarını ilk kez açtığı ve oğlu Alef Ömer ile ilk kez kamera karşısına geçtiği özel programla 29 Mayıs Cuma saat 16.30’da TMB TV’de! Sakın kaçırmayın!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.