İsmail Özkan... 'YANSIN İSTANBU'LA ÖZEL PARTİ!

İsmail Özkan... 'YANSIN İSTANBU'LA ÖZEL PARTİ!

Sezen Aksu İmzalı şarkının yeni düzenlemesiyle farklı yorum katan İsmail Özkan’a ,klibinin yönetmen koltuğuna Ünlü Oyuncu Tamer Levent eşlik etti.

Özkan ”Emeğin ne demek olduğunu çok iyi bilen biri olarak; bu gece sizlere bir parti düzenleyerek bir teşekkür etmek istedim. Zira sizler, gece gündüz kendi hayatınızdan feragat ederek, bizler için koştururken benim buna seyirci kalmam düşünülemezdi.

İşte bu yüzden, şarkım ilk çıktığı zaman lansman yapmadım. Çünki sizlerin bana sahip çıkacağını çok iyi biliyordum. Ben istedim ki ortaya çıkan bu başarıyı hep beraber, eğlenerek kutlayalım. 

ismailozkan-kutlama1.jpg

Bu gece sizin geceniz “Yansın İstanbul “ diyelim ve partimizi başlatalım İyi eğlenceler…” Osmanbey Ramada Plaza By Wyndham Istanbul City Center Hotelde gerçekleşen Partiye; Radyo TV Basın camiasının önemli isimleri, yöneticileri ,Ünlü oyuncu Tamer Levent, Avrupa müzik patronu Deniz Erdem ‘ İş insanı Yalçın Şahin  seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleşti.

Başarılı yorumcu İsmail Özkan  konuşmasının ardından “Yansın İstanbul “ şarkısını seslendirdikten sonra pasta keserek kutladılar…

ismailozkan-kutlama2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.