`İstanbul Modern Folk Müzik Topluluğu`... "TÜRK BÖBREK VAKFI"NA ÖZEL ANLAMLI BİR KONSER !..

`İstanbul Modern Folk Müzik Topluluğu`... "TÜRK BÖBREK VAKFI"NA ÖZEL ANLAMLI BİR KONSER !..

Dünya Böbrek Günü kapsamında çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan Türk Böbrek Vakfı; İstanbul Modern Folk Müzik Topluluğu`nun konseri ile kapanış yaptı.

stanbul Modern Folk Müzik Topluluğu'nun konseri ile kapanış yapan Türk Böbrek Vakfı,konser öncesi bu yılın teması olan "bilinçsiz ağrı kesici kullanımı"na yönelik bilgiler veren TBV Başkanı Timur Erk, Galatasaylı futbolcuların görev aldığı kamu spotunu izlettikten sonra sahneye, üzerinde ağrı kesici yazan futbol topları ile geldi.

Verdikleri destek için GS'lı futbolculara teşekkür eden Erk, ardından sahnede ağrı kesicilere şut çekti.

30 kişilik dev bir kadro ile sahne alan İstanbul Modern Folk Müzik Topluluğu, izleyenleri eşsiz bir müzik yolculuğuna çıkardı. Bir saat süren konser sonunda ayakta alkışlanan grup, yoğun istek üzerine sevilen parçaları tekrar seslendirdi.

TİMUR ERK'DEN CİHAN OKAN'A SAHNE ARKASINDA ÖZEL TEŞEKKÜR...

Cihan Okan, Sevingül Bahadır, Jülide Karan, Enver Merallı, Yüksel Dilibal, Menşure Palalı, Nuran Duygulu, Serkan Çekem, Uğur Çınar ve Duygu Koçak'ın solist olarak sahne aldığı gruba konser sonrasında teşekkür çiçekleri verildi.

Sahnedeki teşekkürle yetinmeyen TBV Başkanı Timur Erk, performansından çok etkilendiği Cihan Okan'ı sahne arkasında ziyaret ederek, övgüler yağdırdı.

-

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.