İSTANBUL STİNG İÇİN HAZIRLANIYOR, BİLETLER SATIŞTA!
Müzik dünyasının efsanevi isimlerinden Sting, bir LiveNation organizasyonu olan Back to Bass turnesi ile yeniden Avrupa'daki hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor.
26 Kasım'daki İstanbul konseri BKM ? GNL ortaklığı ile gerçekleşecek.
Sting, 2006 yılında da BKM organizasyonuyla İstanbul'a gelmiş ve Turkcell Kuruçeşme Arena'da 15.000'i aşkın dinleyicisiyle buluşmuştu. Sting, konser sırasında sahneden gördüğü manzaraya hayranlığını da dile getirmişti. Sanatçı şimdi 26 Kasım'da Ataköy Atletizm Arena'da bir kez daha İstanbul'lu dinleyicileriyle buluşacak.
Sting'in 2011-2012 Back to Bass Dünya Turu, Kuzey Amerika, Avrupa, İngiltere ve Güney Afrika'da olağanüstü beğeni topladı. Bu turnenin, yeni ayağı 7 Kasım'da Strasbourg-Fransa'da başlayacak, Fransa'da ilan edilecek diğer konserlerin ardından Slovakya ve Çek Cumhuriyeti'ndeki performanslarla devam edecek.
Sting'e bu turne sırasında uzun zamandır birlikte çalıştığı gitarist Dominic Miller, Vinnie Colaiuta (Davul), David Sancious (klavye) Peter Tickell (elektronik keman), ve Jo Lawry'den (vokal) oluşan bir grup eşlik ediyor.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.