İSTANBUL UYURKEN BİR EFSANE GEÇTİ: KENNY G?.

İSTANBUL UYURKEN BİR EFSANE GEÇTİ: KENNY G?.

Kenny G saksafonu üflerken insan bekliyor şimdi konuşacak bu saksafon diye? Saksafonuyla insanların ruhuna öylesine hitap ediyor ki etkilenmemek mümkün değil? Asrın saksafoncusu İstanbul'a ilk kez geldi ama salonu dahi dolduramadı? İnanılacak gibi değil doğrusu 50 bin liraya satılan biletlere rağmen dolmayan salonda dünyanın bir numaralı saksafoncusu muhteşem bir konser verdi? Kaçıranlar için çok yazık doğrusu?

Arif Mardin Tribute gecesi için Türkiye'ye gelen Kenny G, TİM Maslak Show'daki konserde konukları kapıda karşılayıp imza dağıtarak şaşkınlık yarattı?Konsere elinde saksıyla seyirciler arasından salona girerek başlayan Kenny G 'nin grubundaki arkadaşları da süper performans sergilediler?Dünyanın en iyi perküsyoncularından Ron Powell, davulda Alex Acua, pianoda Walter Afanasieff, basta John Pena ve gitarda Ramon Stagnero muhteşem bir şov yaptılar? Kenny G ve arkadaşlarını seyirciler uzun süre ayakta alkışladılar?

Kenny G saksafonu kadar mütevazi kişiliğiyle de dikkat çekti? Uzun uzun cümlelerle Türkçe konuşarak kendisini ifade etmesi büyük ilgi topladı? Enbe orkestrası ile birlikte ney-saksafon taksimi yapması büyüleyiciydi? Işın karaca 'nın muhteşem sesine ise saksafonu ile düet yaparak eşlik etti?

Bugüne kadar Andrea Bocelli, Natalie Cole, Whitney Houston,Toni Braxton, Celion Dion ve Aratha Franklin gibi isimlerle ortak çalışmalara imza atan Kenny G yeni albümü Romance ile Latin müziğinden örnekler sergiledi?

Grammy ödüllü Kenny G, cumartesi gecesi İstanbul'da sadece saksafonu değil ruhunu da üfleyerek izleyenleri büyüledi? O gerçekten asrın saksafon virtüözü? Dinleyemeyenler neler kaçırdıklarını bir bilseler...

[email protected]

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.