İSTANBUL’UN FETHİNİN YILDÖNÜMÜNDE SANAT DÜNYASI İFTARDA BULUŞTU

İSTANBUL’UN FETHİNİN YILDÖNÜMÜNDE SANAT DÜNYASI İFTARDA BULUŞTU

Yapımcı Faruk Özdemir ile ortağı Yapımcı ve Sunucu Semra Hülakü’nün Boğaz’ın incisi Portaxe’de düzenlediği iftar davetine ünlü yağdı.

İstanbul’un fethinin 566. yıl dönümünde sanat camiası Boğaz’ın incisi Portaxe'da buluştu.

Aralarında Ömür Gedik, , Derya Tuna, Cefi. Ece Gürsel, Meral Konrat, Şenol İpek ve nişanlısı Nur Şıpka, Esra Sönmezer, Murat – Burçin Parasayar çifti, Faruk Tuncel, Turgay Tanülkü (oyuncu), magazinkolik.com’un sahibi Nurcan Sabur  Genel Yayın koordinatörü Esin Sabur, Turizmci ve organizasyon şirketi sahibi Oya Ulucan,  Alper Alp, iş dünyasından Paul Martin Gömlekleri'nin sahibi Murat Çözer, Turizmci Serdar Sözbir ve Bebek Chilai Bar'ın sahibi  Yusuf Köksal, tıp dünyasının önemli isimlerimden Op. Dr. Orhan Rodoplu, Op. Dr. Mehmet Kartal, Dr. Adil Ümmühan, Prof. Dr. Ekrem Çulfa’nın da bulunduğu bu özel davette ramazanın her akşamı olduğu gibi Ayhan Aşan iftar öncesi ilahilerle, sonrasında da günü sevilen şarkılarıyla sahne aldı.

Sanatçı dostları Cefi ve Faruk Tuncel şarkılarıyla davetlilere unutulmaz ve keyifli bir gece yaşattı. Turgay Tanülkü’nün şiiri ise geceye damgasını vurdu.

İŞTE RENKLİ GECEDEN RENKLİ GÖRÜNTÜLER!

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.