İzel - Çelik - Ercan... 31 YIL SONRA AYNI SAHNEDE BULUŞTULAR!

İzel - Çelik - Ercan... 31 YIL SONRA AYNI SAHNEDE BULUŞTULAR!

31 yıl sonra birlikte verdikleri konsere unutulmaz şarkıları 'Özledim', 'İşte Yeniden' ve 'Dönmelisin'le başlayan İzel-Çelik-Ercan'a Kuruçeşme'yi dolduran misafirleri hep bir ağızdan eşlik etti.

Türk pop müziğinin efsane müzik grubu İzel-Çelik-Ercan Paraf Kuruçeşme Açıkhava'da, 31 yıl sonra sahnelere muhteşem bir konserle döndü.

Fenomen grubun, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen konseri öncesi kapıda uzun kuyruklar oluştu.

Biletleri günler öncesinden tükenen konserlerde 3 gün üst üste sahneye çıkmaya hazırlanan İzel-Çelik-Ercan, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

31 yıl sonra birlikte sahneye çıkmanın heyecanın yaşayan grup üyelerinden Çelik, "Söylemek istediklerimizi önceden çalıştık ama şimdi heyecandan hepsini unuttuk" dedi.

İzel-Çelik-Ercan ile Kuruçeşme korosu

Ercan, "Gerçekten çok heyecanlıyız. 30 yıl sonra gelen bu güzel tepkilere karşılık verebilmek için çabalıyoruz. Yaşadığımız duyguları tarif edemeyiz.

Yıllardır birlikte sahneye çıkmadık, bu akşam ilk olacak." sözleriyle geceyi yorumlarken İzel,  "Hayatta ilk kez sahneye çıkacak gibi heyecanlıyız. Ben, bizi çok seviyorum." dedi. 

İZEL-ÇELİK-ERCAN'LA 90'LARA YOLCULUK!

SANATÇI DOSTLARI YANLIZ BIRAKMADI!

Konsere unutulmaz şarkıları 'Özledim', 'İşte Yeniden' ve 'Dönmelisin'le başlayan İzel-Çelik-Ercan'a Kuruçeşme'yi dolduran misafirleri hep bir ağızdan eşlik etti.

Fenomen grubun kendi şarkılarının yanı sıra single kariyerlerinde yer alan şarkılar ve bestelerini de seslendirdiği konseri izleyenler 90'lara yolculuk yaptı.

Konseri izlemeye gelen isimler arasında Demet Akbağ, Hakan Altun, Esra Erol, Behzat Uygur, Sevcan Orhan gibi ünlü isimler vardı.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.