J'adore... PODYUMDA 'BAHAR ÇİÇEKLERİ' AÇTI!

J'adore... PODYUMDA 'BAHAR ÇİÇEKLERİ' AÇTI!

BN İletişim – Organizasyon tarafından gerçekleştirilen Model Of Celebrity Türkiye'nin final etabında finalist bayan adayları, Abiye Giyimin öncüsü J'adore'un yeni sezon abiye koleksiyonu olan ‘Bahar Çiçekleri’ ile podyuma çıktı.

Fotoğraflar; Eyüphan KURTÇU

BN İletişim – Organizasyon tarafından gerçekleştirilen Model Of Celebrity Türkiye'nin final etabında finalist bayan adayları, 27 ülkede satılan ve 3 binin üzerinde satış noktası bulunan Abiye Giyimin öncüsü J'adore'un yeni sezon abiye koleksiyonu olan ‘Bahar Çiçekleri’ ile podyuma çıktı.

Finalist model adaylarının abiye giyimlerine sponsor olan J'adore'un Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nezahat Kayışkan aynı zamanda seçici jüride görev aldı.

Abiye giyimde öncü firmalardan olan Jadore Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kayışkan’ın titizlikle ve büyük özenle tasarlayıp, hazırladığı ‘Bahar Çiçekleri’ isimli 2016 İlkbahar Abiye Koleksiyonu ile finalist 15 bayan model adayı podyumda büyük  jüriden puan almak için yarıştı.

Abiye kıyafetlerinde tercihini J’adore’dan yana kullanan Sevim Emre bu özel gecede aile dostu olan Kayışkan ailesini yalnız bırakmadı.

Jadore'un A Takımı Orhan, Nezahat ve Berat Kayışkan zirvede olmalarının sırrının takım çalışması olduğunu belirterek, hedeflerinin Türk kadınlarının şıklığını tüm dünyada göstermek olduğunu söylediler.

MUHTEŞEM 'BAHAR ÇİÇEKLERİ' KOLEKSİYONU GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.