Kaan Sekban...4 SAATLİK KAHKAHA TUFANI!

Kaan Sekban...4 SAATLİK KAHKAHA TUFANI!

Harbiye’deki ilk gösterisinin biletleri 40 gün önce tükenen Sekban, sahneden önce kuliste basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Biletlerini bitirmenin mutluluğunu dile getirdi.

ÇOK SÜRPRİZLİ BİR AKŞAM

Bankacılık günlerinden müzikal yolculuğuna, çocukluğundan bugüne uzanan kısa hayat hikayesini barcovizyonda gösteren  Kaan Sekban, yıllar önce katıldığı bir televizyon programında yaptığı Kenan Doğulu taklidinin görüntüsü dönerken asansörle bir anda sahnede belirdi.

kaansekban_kenandogulu.jpg

Aynı klipteki peruk ve kostümle sahnede shovuna devam eden Sekban’ın seyircisine en büyük sürprizi iseKenan Doğulu’nun sahneye çıkması oldu.

“Yaparım Bilirsin” parçasını birlikte seslendiren Kaan Sekban ve Kenan Doğulu düeti bol kahkahalı akşamın ilk ve en büyük süpriziydi.

İlk yarıda kurumsal hayatta yaşadığı anıları anlatan Sekban, ikinci yarıda kurumsal hayatı bıraktıktan sonra nasıl oyuncu olamadığını anlatarak seyircisini kahkahalara boğdu.

Müzikal bir parçayla ikinci yarıya başlayan sanatçıya güzel sesiyle ünlü oyuncu Pelin Akil eşlik etti.  Sahnenin diğer sürprizleri önce Gökhan Türkmen ardından da Kalben oldu.

Gökhan Türkmen “Aşk Lazım” şarkısı Kalben de “Sonsuza Kadar” şarkılarıyla Sekban’ın sahnesine konuk oldu

4 SAATLİK KAHKAHA TUFANI

Gösterinin finalinde tüm konuklar sahneye çıktı.  “Aşk Oyunu” şarkısını birlikte söyleyen sanatçılarla Sekban sahnede hatıra selfisi çekti.

Kaan Sekban’ın binlerce izleyici karşısında ilk Harbiye Açıkhava gösterisi kahkahalar ve alkışlar eşliğinde sona erdi.

İlk Harbiye gösterisinin biletleri 40 gün önce tükenen Kaan Sekban, yeni bir rekora imza attı ve sahnede tam 4 saat kaldı.

21:00’da başlayan gösteri tek bir seyirci bile salondan ayrılmadan 01.00’de bitti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.