Kadıköy Belediye Başkan adayı Nurcan Sabur'a... SANAT DÜNYASINDAN TAM DESTEK!

Kadıköy Belediye Başkan adayı Nurcan Sabur'a... SANAT DÜNYASINDAN TAM DESTEK!

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kadıköy Belediye Başkan adayı olarak gösterilen gazeteci Nurcan Sabur, seçim kampanyasına güçlü bir sanat dünyası desteğiyle başladı.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere iddialı adaylarla giriyor. Bu isimlerden biri magazin gazeteciliğinin duayen ismi Nurcan Sabur. 
Sabur BTP'den Kadıköy Belediye Başkanlığına aday oldu.

'1 Nisan'da boğanın üstüne BTP bayrağı dikeceğiz' sloganıyla seçim çalışmalarına başlayan Nurcan Sabur'a sanat dünyasının ünlü isimlerinden arka arkaya destek mesajları geliyor.

Asena

BTP adayı Nurcan Sabur ile bir araya gelen Asena, "Benim çok sevdiğim Nurcan ağabeyim... Yıllarım, anılarım, iyi günde kötü günde hep yanımda olan sevgili Nurcan ağabeyim Bağımsız Türkiye Partisi'nden Kadıköy Belediye Başkan adayı oldu.  Kendisini tebrik ediyorum. Ne büyük gurur, mutluluk... Şansın bol olsun..." dedi.

Petek Dinçöz

Sabur'a bir destek açıklaması da şarkıcı Petek Dinçöz'den geldi.

Dinçöz, "Duayen gazeteci, değerli büyüğüm Nurcan Sabur Bağımsız Türkiye Partisi'nden Kadıköy Belediye Başkanı oldu. Şimdi destek sırası biz sanatçı kardeşlerin de çünkü bize çok destek verdi. Nurcan ağabeyim arkandayız, başarılar, seni çok seviyoruz" dedi.

Attila Atasoy

Besteci, söz yazarı ve şarkıcı Attila Atasoy ise, "Nurcan bizim her zaman kıymetlimiz oldun, çalışkanlığınla, dürüstlüğünle, dostluğunla...

Duydum ki yeni bir yola çıkmışsın, sana bu yolda da gönülden başarılar diliyorum" açıklaması yaptı.

Ozan Orhon

Nurcan Sabur'a ünlü şarkıcı Ozan Orhon da destek verdi.

Nurcan Sabur ile birlikte yaptığı açıklamada,  "Bağımsız Türkiye Partisi Sayın Hüseyin Baş'ın genel başkanı olduğu güzel bir parti" diyen Orhon, "Benim manevi babam sevgili Nurcan Sabur'un BTP'den Kadıköy Belediye Başkan Adayı olmasından onur duydum.

Benim için zaten çok kıymetli. Böyle vizyonu olan bir partide aday olmasıyla Kadıköy'e çok büyük bir renk geleceğine inanıyorum. O hayalim inşallah seninle gerçekleşecek Kadıköy'de. Bütün Fenerbahçelilerin seni destekleyeceğinden eminim" dedi.

Nurcan Sabur ise, "Seçim sloganım '1 Nisan'da boğa heykelinin üzerine BTP bayrağını dikeceğim'. Hep birlikte inşallah" ifadelerini kullandı.

Ömür Gedik

BTP adayı Sabur'a destek açıklayan isimlerden biri de gazeteci -  yazar Ömür Gedik oldu.

Bazı insanlar vardır hayatınızda çok özeldir. İyi gününüzde, kötü gününüzde her zaman yanınızdadırlar. Nurcan Sabur da benim için böyle biri ama tabi ki aynı zamanda mesleğin de duayeni.

Şimdi yeni bir yolculuğa çıkmış. Siyasette de bugüne kadar yaptığı işlerde olduğu gibi yine çok başarılı olacağına inanıyorum, çıktığı yolculukta başarılar diliyorum. Her zaman olduğu gibi yine yanındayım.

Seren Serengil

Şarkıcı ve oyuncu Seren Serengil de Nurcan Sabur'a başarılar diledi. Sabur ile birlikte hayranlarına seslenen Serengil, "Nurcan Sabur 47 yıllık çok önemli bir gazeteci. Biz sanatçılar O'na kefiliz.

O Kadıköy için gönül vermiş. Belediye Başkanlığı adaylığı var. O'nu destekleyelim çünkü hem kalbi hem kişiliği, hem gazeteciliği kimliği ile olaylara çok objektif bakmasıyla ünlüdür zaten.

Bizler için hizmet vermek istiyor. O'nu çok rahatlıkla gönülden destekleyebilirsiniz. Bol şans diliyorum" dedi.

Ahmet Selçuk İlkan
Nurcan Sabur lise arkadaşı olan şair ve şarkı yazarı Ahmet Selçuk İlkan'dan da destek aldı. İlkan, "Nurcan Sabur BTP'den Kadıköy Belediye Başkanlığı'na aday oldu.

Kendisi yıllar öncesinden gençlik arkadaşım. Kendisine en güzel dileklerimizi iletelim" açıklaması yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.