Kadın... ŞİRİN'İN ANLATMADIĞI SIR NE?

Kadın... ŞİRİN'İN ANLATMADIĞI SIR NE?

Senaryosunu Hande Altaylı’nın kaleme aldığı ‘’Woman’’ dizi uyarlaması 'Kadın' 14 Kasım Salı akşamı saat 20.00'de 3. bölümüyle Fox TV ekranlarında...

Şirin’in söylediklerinden sonra Bahar bir daha annesinin evine gitmeyi düşünmemektedir. Sarp’ın kötü bir insan ve bir tacizci olduğuna asla inanmak istemez.

Şirin’in Hatice’ye itiraflarından sonra ise Hatice de bir daha Bahar’ı görmek istemediğine karar verir.

Çünkü Bahar’ı görmenin Şirin’e kötü geldiğini düşünür ve Bahar gibi onu da kaybetmek istemez. Ama Şirin’in hala annesine tam olarak anlatmadığı, Sarp’la ilgili büyük bir sırrı vardır.

Musa’ya boşanmak istediğini söyleyen Jale ise hastanede çok büyük bir sürprizle karşılaşacaktır...

“KADIN” SETİNE ATÖLYELERDE ÇALIŞAN KADINLARDAN ZİYARET!

Yeni yayın döneminde FOX izleyicisiyle buluşan, yapımcılığını Med Yapım ve Mf Yapım’ın üstlendiği “Kadın” dizisinin seti, atölyelerde faaliyet gösteren kadın işçileri ağırladı.

kadin_set_ziyaret-001.jpg

Dizide kendi sorunlarının işlenmesinden dolayı memnuniyetlerini belirten ekip, Özge Özpirinçci, Ayça Erturan ve Sinem Uçar’a plaket vererek, nazar boncuğu hediye ettiler. Dizinin uygulayıcı yapımcısı Suzan Sümeli’yle de görüşerek, ilerleyen bölümlerde atölye sahnesinde oynama sözü aldılar.

Salı akşamları FOX ekranlarında yayınlanan dizide Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’a Bennu Yıldırımlar, Ayça Erturan, Ece Özdikici, Şerif Erol, Seray Kaya, Feyyaz Duman, Devrim Özder Akın, Kübra Süzgün ve Ali Semi Sefil eşlik ediyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.