Kadir Doğulu - Neslihan Atagül... KARAVANLA AVRUPA TURU!

Kadir Doğulu - Neslihan Atagül... KARAVANLA AVRUPA TURU!

Lüks oteller yerine doğal hayatı tercih eden Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, karavanlarını yenilemiş 150 bin liralık aracın iç dizaynı için 300 bin lira harcamışlardı.

Kadir Doğulu ile eşi Neslihan Atagül yaz tatillerinde 5 yıldızlı otellerde kalmaktan vazgeçmiş, 2016’da karavan alarak yollara düşmüştü.

150 bin TL’lik karavanlarının iç dizaynı için de 300 bin TL harcadılar. Bu sayede İsviçre’ye kadar giden çift istedikleri yerlerde kamp kuruyor.

Kadir Doğulu da, kamp ve karavan maceralarına ait tecrübelerini kamp meraklılarıyla paylaştı. “Doğayı alternatif olmaktan çıkarmak gerek.

O alternatif kent yaşamıdır” diyen Kadir Doğulu, karavan ve kamp macerasının küçük yaşlarda edindiği alışkanlıklarla başladığını belirtti.

Mersin’de doğup büyüdüğünü ve çocukluğunda Toros Dağları’nın bir süre kendisi için ev olduğunu söyleyen Doğulu, doğayla iç içe olmasını da buna bağladı.

Toroslar’ın yaylalarında ve köylerinde yaşarken önce evin belirli bir çapında uzaklaştığını, daha sonra da bu mesafeyi daha da uzatarak kilometrelerce uzaklara gittiğini söyleyen Doğulu, 10-12 yaşlarından itibaren karavan sevgisini daha da artırdığının altını çizdi.

Doğulu, karavan maceralarını ise şu sözlerle dile getirdi: “Karavanımızı ilk aldıktan sonra İpsala’dan yola çıkıp İsviçre’ye kadar gittik.

Hiçbir tecrübe olmadan her şeyi yolda öğrendik. Gidiş gelişte toplan 11 kamp alanında durduk ve birçok güzel arkadaşlıklar kurduk.

Otel yerine kamp alanında kaldık ve çok güzel manzaralar görüp harika keşiflerimiz oldu. Kamp hayatı bambaşka bir şey ve öğreneceğiniz birçok şey var.

Kamp hayatı özgürlük veriyor insana. Herhangi bir aksilik olacaksa olması gereken olur, o anda bunun sana sağladığı endişe, vesvese ve panikten kurtulursanız özgür olursunuz ve her şeyi başarırsınız”.

'Neslihan da zamanla sevdi'

Camp&Caravan Fuarı’nda konuşan Kadir Doğulu “Neslihan’a kamp hayatını yavaş yavaş sevdirdim. Önce yakın yerlerde kamp kurmaya başladık.

Normalde yük olmasın diye yanıma fazla şey almam ama onun daha rahat edebilmesi için uygun ortamı sağladım.

Ve sonra kademe kademe uzaklara götürerek bu hayatı sevdirdim.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.