Kalben... AŞK ŞARKILARIYLA KALPLERE DOKUNDU!

Kalben... AŞK ŞARKILARIYLA KALPLERE DOKUNDU!

Türk pop müziğinin sevilen ismi Kalben, önceki akşam Kerkisolfej'in düzenlediği Yaz Konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatro BtcTurk PRO sahnesinde sahne aldı.

Sevenlerinin karşısına beyaz bir elbise ile çıkanla sizin için elbise bile giydim diyen Kalben, muhteşem performansı ve samimiyeti ile geceye damgasını vurdu.Ünlü şarkıcı, “Hepinizi çok seviyorum. Beni ne kadar mutlu ettiniz anlatamam.

Ne tatlı bir gece, ne güzel bir yer burası. Biz ilk kez buradayız ve sanırım her yaştan, her renkten, her dilden beraberiz ne güzel” diyerek hayranlarını selamladı.“SİZİNLE KENDİMİ EVİMDE GİBİ HİSSEDİYORUM”Çocukluğumda yalnızlık vardı, karanlık da vardı ama aynı zamanda sevgi de vardı.

Bana müziği, resim yapmayı, fotoğraflara bakmayı öğreten ebeveynlerim oldu.

Birbirini sevememiş ama beni sevmiş iki insanla büyüdüm.

Umarım sizde büyüdüğünüz yerin size bıraktığı yaraları, bir hobiyle bir dostla güzel güzel aşarsınız ve kendinizi bulursunuz.

Ben kendimi sizinle o kadar rahat hissediyorum ki, evim gibi…”diyen Kalben, hayranları tarafından dakikalarca alkışlandı.Yaklaşık iki saat sahnede kalan Kalben, muhteşem aşk şarkılarını sevenleri ile beraber söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.